Policajac maratonac preminuo u Čairskom parku

LESKOVAC/NIŠ – Policijski službenik Policijske uprave iz Leskovca Dragi Stanković (51), koji je danas preminuo na maratonu u Nišu, imao je bolesno srce i trčao je na svoju odgovornost, ali uz odobrenje lekara. Stanković, radnik u odeljenju analitike u leskovačkoj policiji, trčao je na stazi od 11 kilometara.

„Rekao je da mu je lekar dozvolio da trči na svoju odgovornost. Srušio se iznenada. Znamo ga sa mnogih trka i nikada nije bilo problema“, rekao je vidno uzbuđen Saša Đorđević, član organizacionog odbora trke.

Stanković, kako su nam rekle njegove kolege, je bio povučen čovek i dobar službenik, a o svom hobiju – maratonu, nije mnogo pričao.

U Nišu se danas održava Osamnaesti zimski maraton na 42 ,2 kilometra, na kome pored takmičara iz Srbije učestvuju i oni iz Bugarske, Makedonije, Bosne i Slovenije.

 

(Kraj)      

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

3 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ilic stojan
03.03.2013. 18:06

Nekamuje vecna slava umroje kao stortista

saucesce porodici preminulog

Aleksandar
03.03.2013. 19:56

Neka mu je vecna slava i iskreno saucesce porodici, a administratoru sajta sugestija da se ukloni komentar ACAB. Postovaocima pokreta ACAB, da ga tako nazovem, porucio bih da ne postoje lose institucije vec da, kakva ce to institucija da bude, zavisi iskljucivo od ljudi. Ti ljudi koji rade u policiji, nisu pali sa Marsa, nego ih je iznedrio narod. Ako hocemo bolju i efikasniju policiju jednostavno moramo da povecamo stepen obrazovanja i kulture u narodu. Samo tako mozemo da dobijemo efikasnije, ne samo policiju, institucije koje su bitne za drzavu.

marina
03.03.2013. 21:02

moje saučešće porodici ,dragi je moj brat posle smrti brata njegovog baneta koji je takođe na isti način umro bio je oslonac bratovoj porodici koji je ostavio tri deteta za sobom on je izveo na putu njegovu decu ,ko će sada da brine o njegovoj porodici žena bolesna i dete maloletno .Bio je jedanput dobar čovek što se retko rađa .Nadam se da će policiska uprava pomoći njegovoj porodici .