Odloženo svedočenje Živojina Stefanovića

LESKOVAC – Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu Nebojša Stojičić odložio je danas uzimanje izjave od aktuelnog predsednika Skupštine grada Živojina Stefanovića.

Stefanović je trebao da svedoči u slučaju Pašina Česma i Vlajkova ulica, zbog kojih se, između ostalog našao u pritvoru bivši gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić.

Stefanović je, kako je Jugmedii nezvanično rečeno, validan svedok zato što je Skupština grada izglasala odluku da se preduzeću „Energosistem Čogurić“ poveri gradnja nesagrađenog stambenog objekta, kao i odluku da se istom vlasniku ustupi 80 hektara zemljišta za gradnju sportskog kompleksa na Pašinoj Česmi.

Svedočenje je odloženo za 23. maj jer su pristigli novi dokazi o tim slučajevima.

Zbog Pašine Česme, zgrade u Vlajkovoj, autobuske stanice i dve ulice, iza brave je i bivša direktorka Direkcije za urbanizam i izgradnju Dragana Stošić i još četvoro službenika direkcije.

Njima je 28. aprila produžen pritvor za još 30 dana, a u javnosti se spekuliše da će Kocić ostati šest meseci u istražnom zatvoru, s obzirom na činjenicu da se krivične prijave uvećavaju. Upućeniji kažu da se „češljaju“ i ugovori o gradnji i renoviranju svih škola, kao i svaka asfaltirana ulica.

(Kraj)mil

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

9 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
1.3.1.2.
13.05.2013. 16:04

Ima amneziju treba mu godišnji odmor u zatvoru da se seti šta je sve radio zadnjih 30 godina

Шефтелија
13.05.2013. 16:53

Врло лако може да се извуче на деменцију.

pinokio
15.05.2013. 08:58

On ce lako da se izvuce i na demenciju i na neuracunljivost a na sta ce da se izvuku njegovi glasaci, na glupost, infantilnost, razne vrste psihoza … ?!

Светлост
13.05.2013. 19:14

Ево Вам још један драстичан пример проневере:У селу Јарсенову је „Улпинова“зграда бр.кп.8238/4 дата (1000%тврдим,незаконито)власнику стр“Тина промет“ од стране бившег градоначелника,а верујем да по том основу град није приходовао ни један једини динар.Да парадокс буде већи: 13.5% те парцеле припада МЗ,26.5%припада граду а 60% Републици Србији.Иста ситуација је и са суседном парцелом бр.кп. 8238/2.Она у истом постотку припада МЗ.граду и Републици Србији ,али су представници Савета МЗ одобрили власнику „Тина промет“да заузме још пар метара поменуте суседне парцеле.А гле случајности:радови се изводе у време Ускршњих празника и викендом када и инспекцијски органи имају право на одмор.Верујем да таква расподела државне имовине постоји још негде,али се надам да ће правда бити задовољена и иста одузета од УЗУРПАТОРА и враћена власницима!

И, после мене, ЈА
13.05.2013. 21:31

Зар је овај човек још увек у политици
и то у врху локалне власти?

Људи,
па је ли то могуће…!!!

Magdalena
13.05.2013. 22:02

Zika Kralj!!!!

Pitam se, pitam
13.05.2013. 23:13

Zalim zapisnicara koji ce da hvata beleske.

caki
14.05.2013. 07:57

Ovo više ninašta bre ne liči. Pa ovo je nevidjena sramota. Ovaj grad definitivno nista ali baš nista ne zaslužuje. I dan danas bi trebalo da gaze blato do kolena. da koriste poljske klozete da nam deca idu u škole koje su u fazi raspada i na kojima vise plafoni. To je jedino što zaslužujemo ali baš ništa ,ništa drugo. Jedna nezahvalna stvorenja da nemam reči.Zna li neko da kaže hvala i da vidi nešto pozitivno u bar jednom pogledu.

Ja
14.05.2013. 22:37
Odgovor za  caki

Caki, ne s##i. Za tebe su ovi lopovi ucinili da jedan kukavni narod, iz blata uleti u cipele. Ma nemoj da pricas!!!!! Pa da oni nisu bili do sada bi mi svi hodali u zlatnim cipelama.