Otvoreno renovirano igralište u naselju Rupe

LESKOVAC – U gradskom naselju Rupe danas je otvoreno renovirano dečje igralište za koje su se Leskovčani izborili tako što su pobedili glasajući na nagradnoj igri Bambi na Fejsbuku.

 

Ograđene terene sa novim spravama, reflektorima, dvema česmama i novom ogradom, otvorio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović u prisustvu direktora Bambija Ljubisava Stankovića.

 

“Posle prve akcije delovalo je vrlo skromno, ali posle razgovora sa mnom, počeli su dodatna sredstva da ulažu, tako da ovaj prostor izgleda primereno. Mogu da ga koriste i deca i stariji.

bambi igraliste-otvaranje

Bambi je uložio milion, a lokalna samouprava oko pola miliona dinara. O ovom dobru staraće se SRC Dubočica.

Državni sekretar u ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu Dragan Stevanović oceno je da društvena odgovornost kompanija zavisi od delovanja samih lokalnih zajednica.

(Kraj)  mil

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

8 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
sekuritate
12.10.2013. 11:24

A ko je ovaj visoki pozadi što gleda levo desno, je l to najnovije obezbeđenje gradonačelnika?

djura
12.10.2013. 18:49
Odgovor za  sekuritate

Pazi stvarno. Ima i bubu u uhu. 🙂

ineligentno
14.10.2013. 10:56
Odgovor za  djura

Ha, ha!

Vlada G4S
14.10.2013. 11:35
Odgovor za  sekuritate

Što pa da nije, jel sramota raditi kao obezbeđenje bilo kome? Posao kao i svaki drugi i mnogo unosniji od visenje na sajtovima i anonimnog komentarisanja.

inteligentno
14.10.2013. 11:21

Idi bre, djuro, progutah slovo -t-u nicku-u zbog tebe, zagrcnuh se od smeha. Ajde, sve ti je oprosteno, sve dok si mi tako neodoljiv. Ja prosto volim kad me slazu, da im oprostim!

sekuritate
14.10.2013. 11:46

Izvinjavam se visokom, stvarno nisam znao da je iz obezbeđenja. Evo još jednom izvinite, ne, nije sramota biti obezbeđenje gradonačelniku. Nekima bi trebala da bude i čast. To ne mislim na Vas, nego na one ljigoše što su bez političara niko i ništa. Vama visoki, svaka čast Vi pošteno zarađujete svoj hleb radeći krvavo po celi dan za tričavih, pretpostavljam pedeset hiljada, je l ?

Vlada G4S
14.10.2013. 12:44
Odgovor za  sekuritate

Ma kakvi, nema ni osamdeset. Glava u torbi, terenski rad, prži te sunce, kvasi te kiša, nikad kući, žena nezadovoljna…

laki
14.10.2013. 16:41

Lepo