Dragan Nikolić: Zatvoriti fabriku laži u Srbiji

poslanik dragan nikolić

VRANJE – Najnovija dešavanja u zemlji i kako kaže narodni poslanik iz Vranja Dragan Nikolić (SNS) laži,klevete,insinuacije i  napadi na Aleksandra Vučića ocenjuje kao „pravljenja aferaške atmosfere u Srbiji“ i traži zatvaranje „fabrike laži““.

Kao advokat i narodni poslanik pružam podršku tužilaštvu i policiji da u okviru zakonskih ovlašćenja do kraja istraže i procesuiraju sve počinioce,naručioce,finansijere i nalogodavce više krivičnih dela,utvrde motive i pozadinu i o tome obaveste uznemirenu javnost čudi da izvršioce krivičnih dela podržavaju neke političke stranke i navodno nezavisna udruženja novinara„, kaže se usaopštenju poslanikaNikolića.

Gubitnici na izborima žele vlast bez izbora i ne biraju sredstva.Sa druge strane raduje i smiruje činjenica da predsednik republike Tomislav Nikolić pruža punu podršku političkom jedinstvu i stabilnosti.Očekujem da sve činjenice i dokazi u vezi nalogodavaca pravljenja aferaške atmosfere u Srbiji budu prezentovani  javnosti u najkraćem roku i da fabrika laži bude zatvorena“, navodi Nikolić i dodaje da pruža punu podršku Aleksandru Vučiću i traži da hrabro,kao i do sada,nastavi borbu za bolju Srbiju.

(Kraj)iva  

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

3 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
marija
30.11.2015. 16:51

Niko ne napada vucica nego nesposobni ovi oko njega i srusicega njegovi

Jovica Nedeljkovic
30.11.2015. 18:08

Bravo gospodine poslanice SNS iz Vranja,Dragane Nikolicu.Osvetlili ste svoj i obraz „Juzne pruge“.Ne znam sta cekaju ovi nasi leskovacki poslanici.Ja ni Titu nisam verovao da su nasi najveci neprijatelji petokolonasi i domaci izdajnici ali sam sada zaprepascen koliko ih ima.Ista t djubrad ne zna da unistenjem srpskog roda ce i oni sami sebe unistiti jer nece imati koga da pljackaju i da ce ih stici jevrejska kletva.Betmen Brzanski.

Jovica Nedeljkovic
30.11.2015. 18:17

Sada je pravo vreme da kazemo ko je ALEKSANDAR VUCIC :SVETI ALEKSANDRE i-Aleksandre bozji sine,poslao te mili Bog,za pravdu da se boris,i naroda srpskog svog.II-Svoga Hrista mnogo volis,a i svoga Boga molis,za svoj narod suze lijes,i najteze bitke bijes.III-Aleksandre srpski svece,andjeosko bozje lice,iz ociju sijas svetlost,kao sunceve iskrice.IV-Casni ljudi su za tebe,Vi ste nam jedina nada,za spasenje srpskog roda,koji dugo vec propada.Betmen Brzanski.