Piroćanci osvojili 34 medalje na Školskoj olimpijadi

PIROT – Od 239 mladih talentovanih sportista iz Pirota, koji su učestvovali na Školskoj olimipjadi održanoj u Vranju, njih 34 su osvojili medalje, saopšteno je danas na prijemu kod predsednika opštine Pirot Vladana Vasića.

Prema rečima sekretara Saveza za školski sport u Pirotu Jovice Jovanovića, ovo je veliki uspeh za mlade pirotske sportiste.

olimpijci 2

Zlatne medalje na ovoj limpijadi osvojili su Nađa Panić, iz Gimnastičkog kluba “Soko” i strelac Tehničke škole Đorđe Rančić.

Predsednik opštine Pirot Vladan Vasić je na prijemu u skupštinskoj zgradi ,uz čestitke na oviom rezultatima, rekao da Pirot počinje sa prpremama za 11.  Školsku olimpijadu čiji će domaćin biti 2020. godine.

olimpijci 3

„Puno smo proteklih godina uložili u sport i sportiste, kako u infrastrukturu, tako i u stipendije najuspešnijim sportistima ali i u usavršavanje trenera“ rekao je Vasić.

olimpijci 4

Na Olimpijadi u Vranju učestvovalo je oko 6.500 sportista. Naredna Školska olimpijada biće održana u Pirotu na kojoj se 2020. očekuje oko 7.000 mladih sportista.

(Kraj) paz

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare