Ako ste poplavljeni ili preti opasnost od poplave, zovite 016 200817

LESKOVAC – Voda je još juče ušla u mnoga dvorišta u naselju Bobište i Kumalak. Polavljeni su, kažu, zvali gradska komunalna preduzeća, ali se, tvrde, niko nije odazivao na njihove apele.

Dejan Cakić, gradski većnik zadužen za vanredne situacije, podvlači da je za krizne situacije poput polava, zadužen civilini Štab za vanredne situacije pri lokalnoj samoupravi.

„Javna preduzeća deluju u dogovoru sa štabom, zato molim da se svi obraćaju nama jer mi koordiniramo sa svim komunalnim preduzećima, sa policijom i vatrogasnom službom“, kaže Cakić za Jugmediu.

Telefonski broj Štaba za vanredne situacije u Leskovcu je: 200817

Cakić dodaje da su članovi štaba dežurali celu noć u kritičnim područjima.

Milica Ivanović

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

7 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ponosna Marrija
09.11.2016. 14:40

Takodje, mozete se javiti na broj telefona
016 218282 gde ce Vas odmah uputiti kako da sanirate stetu u domacinstvu.

Znači Vrskava ima vruću liniju
09.11.2016. 17:05
Odgovor za  Ponosna Marrija

🙂

Marrija
11.11.2016. 18:32

Neko mi krade ime. Veoma ste vulgarni i pokusavate na svaki nacin da me kopromitujete samo zato sto smo politicki neistomisljenici. Sem toga, situacija sa poplavom je ozbiljna stvar i pitajte poplavljene ljude da li im je do ovakvih vulgarnosti. Svi koji me poznaju znaju da se ja nikad ne bi salila sa ovakvim ozbiljnim stvarima. Treba da vas je sramota i prestanite da mi kradete ime, ako nemate ime smislite sa te 2 gaqnglije koje imate u glavi. Sramote jedne!

Makica, call me
09.11.2016. 21:13
Odgovor za  Ponosna Marrija

Mi smo vesele devojke!

Mirica
09.11.2016. 20:52

Svaka cast grad maksimalno vodi racuna o poplavama, ali volela bih da vidim onog sa kravatom Zorana Jankovica da malo krene po terenu, a ne da u svakoj vlasti prima debelu platu i uziva u kancelariji, moz mu se pridruze i Milosevic i Vuckovic

bojan
09.11.2016. 23:13

dobicete odgovor sacekajte par sati niko vam se nece javiti

Чаки
10.11.2016. 08:19

И шта они могу да учине када их позовете. Ништа. Можете само заједно да посматрате како вам вода улази у кућу. Зато не трошите џаба паре за телефонски позив.