Ako zakasnite s porezom i naknadom za zaštitu životne sredine, platićete i kamatu

Ako zakasnite s porezom i naknadom za zaštitu životne sredine, platićete i kamatu
Podeli:

Lokalna poraska administracija podseća Leskovčane da 14. avgusta dospeva za plaćanje treće akontacije posebne naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine i poreza na imovinu.

Pozivaju se obveznici da svoje obaveze blagovremeno plate, jer se na iznos akontacije koja nije plaćena do navedenog roka plaća kamata u skladu sa zakonom kojim se uređuje poreski postupak i poreska administracija.

Dragan Marinković


Podeli:

Veternica reka bez zivota, grad smrdi kao g…., divlje deponije na svakom koraku… A oni ce traziti kamatu ako se ne plati eko taksa.

A jel moze ta ista administracija da bude azurnija sa donosenjem resenja a ne samo da preti. Smesni ste bre ljudi, kome pretite na sva ka tri meseca.

Mi se u Predejane gusimo od prasine zbog radova na kordoru, kuce su nam pune prasine a oni traze da placamo zastitu zivotne sredine. Cist bezobrazluk i lopovluk.

Sta je bilo poreska upravo,nestale pare za svrckanje gospode?!kaznjavajte elitu koja nikad u zivotu nije platila porez a ne nas mucenike!

Očistite grad Leskovac ! Mnogo je prljav , a i smrdi ! Komaraca i drugih insekata koliko hoćete! Zaraziće nas ! Komunalac ništa ne radi ! Žalosno je da kao takav i postoji . Valjda rad Komunalca neko kontroliše !? Ili nikome to nije važno ?
Gradjani plaćaju ekološđku taksu , porez … Odvojite pare da se grad temeljno očisti i da se čistim održava . Neka se zaduženi iz lokalne samouprave zainteresuju . Molba je , očistite Leskovac i održavajte ga čistim i uredjenim .