Aleksinac: Nušićevi junaci na naprednjački način (FOTO, VIDEO)

Aleksinac: Nušićevi junaci na naprednjački način (FOTO, VIDEO)
Podeli:

ALEKSINAC – Nova stranka saopstila je danas da je rukovodstvo opstine Aleksinac „izmedju sebe je podelilo nepostojeće novčane nagrade nepostojeće fondacije“. Saopstenje prenosimo u celosti:
Beta-yxqf4bu16x.693x371 (1)

Ako za nešto treba odati počast naprednjačkim kadrovima, to je njihova nadahnutost komediografskim radom Branislava Nušića. Zahvaljujući njima, Nušićevi junaci i dalje žive – doslovce, a za najnoviju „adaptaciju“ kolekcije komičnih dela zaslužna je opštinska uprava u Aleksincu.

Kada na rukovodeće pozicije u lokalnoj samoupravi postavite ljude sa manjkom znanja, a viškom gramzivosti, onda je očekivano da takvi ljudi izgube svaki dodir sa realnošću čim namirišu novac. Upravo to se desilo u Aleksincu. Rukovodstvo opštine izmedju sebe je podelilo nepostojeće novčane nagrade nepostojeće fondacije!
Beta-doxglmk0dk.389x371

Naime, obratila nam se izvesna gospodja koja je za potrebe naučnog istraživanja propagande i manipulacije internetom (a čiji će rezultati biti publikovani), poslala pismo pojedinim lokalnim samoupravama. U pismu je navela da u ime novoformirane Wales fondacije želi da donira 10.000 evra u cilju podsticanja razvoja lokalne zajednice. Mamac su prvi zagrizli aleksinački opštinari.

„Opština je bez bilo kakvog prethodnog istraživanja dala pismenu saglasnost za saradnju sa izmišljenom Wales fondacijom. Zasedalo je opštinsko veće, tačnije opštinski većnik je odredjen da bude koordinator akcije, snimljen je video prilog zahvalnosti, pogledajte ovde:

a onda i zakazano održavanje ceremonije u svečanoj sali. Nikome na pamet nije palo da najpre proveri da li ta fondacija zaista postoji, čime sam dokazala površnost i lakovernost tamošnje administracije“ navela je naša sagovornica.

Napominjemo: svega par minuta je dovoljno da se u APR-u proveri da li Wales fondacija zaista postoji. Pretpostavimo da aleksinački čelnici ni toliko vremena nisu imali jer su se užurbano bacili na razmišljanje kako da 10.000 evra raspodele. Potom je stigla i zvanična objava: nagrade će biti uručene narodnom poslaniku Daliboru Radičeviću (SNS), zameniku predsednika opštine Aleksinac Čedomiru Rakiću (SPS), drektorki Centra za socijalni rad Jasni Nikolić… sa sve intoniranjem državne himne na svečanoj ceremoniji!

Beta-c9f7o8exq7.472x371

Opštinski odbor Nove stranke Aleksinac naglašava da upravo ovaj slučaj ogoljuje pravu prirodu naprednjačke vlasti: nestručni kadrovi, partijski namireni javnim službama, bez bilo kakvog odgovornog odnosa prema poziciji koju obavljaju, svoje funkcije tretiraju isključivo kao priliku da prigrabe novac. Partijski su naučeni na „lak novac“, te ne čudi što su bezglavo pojurili ka izmišljenoj donaciji izmišljene fondacije. Za sve to vreme, gradjane koji svakodnevno i mukotrpno zaista zaradjuju svoj novac, naprednjački šef Aleksandar Vučić naziva neradnicima i lenjivcima.

Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj)


Podeli:
  1. Carevi su majke mi ….Samo Leskovac jos uvek prednjaci sa kadrovima …..
    0    0

Comments are closed.