Antić: DIMAMO MORA DA OSTANE U LIGI, Ključna utakmica sa FK Mladost

Antić: DIMAMO MORA DA OSTANE U LIGI, Ključna utakmica sa FK Mladost
Podeli:

Dnamo iz Vranja u subotu, 11. avgusta, u okviru četvrtog kola Super lige Srbije, dočekuje u Surdulici FK Mladost iz Lučana, a tim povodom, na današnjoj konferenciji za medije, šef stručnog štaba Dinama Dragan Antić, izjavio je da očekuje veliku podršku navijača jer je ovo „jedna od ključnih utakmica za vranjski klub u sezoni“.

Dolazi nam mnogo jaka ekipa, predvođena dobrim stručnjakom i mojim prijateljem Nenadom Milovanovićem. To je iskusna ekipa, dugi niz godina su članovi Super lige, finalisti kupa i to pokazuje njihovu snagu i moć. Ali, mi moramo da igramo na pobedu. Verujem u svoje momke da mogu da osvoje tri boda, iako bih u ovako teškoj situaciji bio zadovoljan i jednim osvojenim bodom jer će svaki da bude od značaja za ekipu, za naše samopouzdanje i za naše verne navijače“, istakao je Antić.

Ovom prilikom, kaže, mora da pozove što veći broj navijača da podrže Dinamo u možda najključnijoj utakmici u ovoj sezoni.

Igrali smo protiv tri najteža protivnika do sada, nismo osvojili ni jedan bod, ali rekao sam da za nas prvenstvo počinje od četvrtog kola. Očekuje nas mnogo teška utakmica, ali od svoje ekipe očekujem borbu i zalaganje da bismo opstali u ligi. Nadam se da ćemo u subotu osvojiti prve bodove“, optimističan je Antić.

Popravlja se, kako kaže, situacija u klubu i u vezi sa igračkim kadrom.

U igru se vraća jedan od naših ključnih igrača Mlađan Stevanović, a došao nam je i Nikola Stevanović kao novo pojačanje iz niškog Radničkog i mislim da polako kompletiramo ekipu. Fali nam još jedan štoper i desni bek da bismo igrali igru kakvu ja tražim“, ističe Antić.

Fudbaler Nikola Đurić, napominje da im predstoji težak meč, kao prethodna tri protiv Crvene zvezde, Partizana i Radničkog iz Niša jer je Mladost „kompaktna, dobra, čvrsta ekipa sa odličnom odbranom“.

Mi ćemo da pokušamo da upišemo tri boda, daćemo sve od sebe i idemo na pobedu. Nadam se da ni ovog puta neće izostati podrška navijača koja nam mnogo znači“, ističe Đurić, a sa njim se slaže štoper Nikola Stevanović koji je došao u Dinamo iz niškog Radničkog, i koji kaže da će u subotu biti teška utakmica, ali njegov tim ide da se bori i da osvoji bodove.

Šef stručnog štaba Dinama Dragan Antić, napomenuo je da će biti organizovan prevoz do Surdulice za navijače, a karte će biti u prodaji u subotu u Surdulici po ceni od 100, 200 i 300 dinara.

Utakmica između Dinama i Mladosti iz Lučana održaće se u subotu, 11. avgusta na stadionu u Surdulici sa početkom u 20 časova.


Podeli: