ARES: U Nišu uhapšeno jedanaest osoba

ARES: U Nišu uhapšeno jedanaest osoba
Podeli:

U okviru akcije Ares, policija u Nišu uhapsila je pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda, dve osobe osumnjičene za teške krađe, jedna za razbojništvo, dve za trgovinu drogom i još jedna osoba za nedozvoljeno držanje oružja.

Policija je prilikom predaje novca uhapsila D.M. (24), D.R. (24), S.R. (22) i M.S. (35) iz Niša koji se terete da su uz pretnje i nanošenje teških telesnih povreda, od oštećenog potraživali novac u iznosu od 13 hiljada evra.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Rasvetljene su i teške krađe u školama a pripadnici policije uhapsili su S.T. (31) i R.S. (33), iz okoline Aleksinca pod sumnjom da su na teritoriji Niša, Aleksinca, Kruševca i Sokobanje obili više škola i naneli materijalnu štetu koja se procenjuje na više od 1.5 miliona dinara.

Određen im je pritvor do 30 dana.

Policija je rasvetlila i razbojništvo u trgovini u Nišu i lišila slobode D.Ž. (19) iz Niša koji je sa sedamnaestogodišnjakom maskiran ušao u prodavnicu i uz pretnje nožem od radnice uzeo novac.

A.M. i T.R. uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo  neovlašćenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Uhapšen je i S.S. (26) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet oružje i eksplozivne materijale.

(Kraj)

 

 


Podeli:
Označen sa