Arsić: Za ljubav žene nikad ne treba moliti, već je biti dostojan

Arsić: Za ljubav žene nikad ne treba moliti, već je biti dostojan
Podeli:

Povodom praznika posvećenog ženama, opština Medveđa je u saradnji sa Kulturnim centrom za sve dame organizovala veče romantične muzike, uz najpoznatije pesme naših kantautora i uz strane evergrin melodije.

Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić je svim damama te večeri čestitao praznik, i kao mali znak pažnje poklonio po karanfil,a  u skupštinskoj sali je svim damama iz lokalne samouprave i odbornicama skupštine takođe uručen po cvet.

„Pažnju koju pokazujemo ženama 8. marta, treba poklanjati svakoga dana, a da ta pažnja bude usmerena upravo ka onome za šta su se žene borile unazad nekoliko stotina godina unazad, da bude poštovana, cenjena i voljena“, istakao je Arsić

U ovoj opštini se gotovo na svim odgovornim mestima, počev od načelničkih  mesta u opštinskoj upravi, mesta direktora ustanova i škola, nalaze se uspešne žene.

„Žene su danas lekari, sudije, profesori, inspektori i to veoma uspešni, a pored toga što obavljaju najteže i najodgovornije poslove, one su i majke, supruge i stubovi svojih porodica. Zato 8. mart mora da bude u znaku pobede žena i modernizacije našeg društva“, poručio je predsednik Arsić.

Pored saveta ženama, predsednik je za kraj ove večeri, uputio savet i svim muškarcima da onog trenutka kada ženi dokažu da su fizički jači, dokazali su da su u svakom drugom pogledu slabiji.

„Za ljubav žene nikad ne treba moliti, već je biti dostojan. Žena zaboravlja lakše od muškarca, ali se ona i lakše seća onog što je zaboravila. I najveće vojskovođe su padale u „ratu protiv žena“, i zato niti ih pokušajte nadgovoriti, niti nadćutati, jer je to unapred izgubljena bitka“, neke su od poruka upućenih od predsednika Arsića.


Podeli:
  1. Gospodin čovek!

Comments are closed.