Asfaltira se još jedna deonica na jajinskom putu

Asfaltira se još jedna deonica na jajinskom putu
Podeli:

Rehabilitacija opštinskog puta Gornja Jajina – Bunuški Čifluk kod Vučja, u dužini od 2,5 kilometra, započeta je danas, u okviru projekta „Podrška razvoju poslovne infrastrukture“, koji je sa 10 miliona dinara podržalo Ministarstvo privrede.

Reč je, kako je danas objasnio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, o nastavku radova na ovom putu, započetih još 2015. godine kada je asfaltirano i uređeno 700 metara.

Sada nastavljamo sa 2.500 metara kako bismo kompletirali celokupnu dužinu od 3,200 metara“, kazao je Cvetanović.

On je naglasio da svi ti radovi, zapravo, koštaju 20,2 miliona dinara, od kojih je lokalna samouprva izdvojila 10,2 miliona dinara.

Radovi na rehabilitaciji kolovoza podrazumevaju izradu bankina, mašinski iskop odvodnih jarkova i izradu asfaltnih slojeva na kolovozu“, objasnio je.

Projekat je uradilo JP „Direkcija za urbanizam i izgradnju“ Leskovac, izvođač radova je „ABM putogradnja“ d.o.o. Mramor-Merošina, a rok za izvođenje radova je 30 dana.

Cvetanović je ponovio da u proteklih 5 godina na teritoriji Leskovca izgrađeno i rekonstruisano 60 saobraćajnicau ukupnoj dužini od oko 18.000 metara, za šta je uloženo oko 460 miliona dinara.

Početak ovih radova danas pokazuje da smo spremni da nastavimo sa dobrom praksom i izgradnjom našeg grada i uređenjem saobraćajnica kako u samom gradu, tako i van njega“, zaključio je leskovački gradonačelnik


Podeli:

Odgovori

21 Komentari na "Asfaltira se još jedna deonica na jajinskom putu"

1000

Sta je sa Vucjem najlepsim mestom jablaničkog okruga, niko nista ne radi a treba reci da niko nista od odbornika i ne trazi !!! Čemu sluze odbornici jeli samo za podizanje ruku ili da nesto urade za svoje mesto

Sine, pa ovo je put ka Vučju.

Svakodnevno prolazaim tim putem. Nekoliko godina unazad krpe se rupe ali se javljaju nove tako da taj deo puta nije baš u najboljem stanju. Jedino ispravno rešenje je da se obnovi asfalt, tako da pozdravljam inicijativu. Bravo! Posebno me raduje što se ne rekonstruišu samo ulice i troroari po gradu već se vodi računa i o putevima prema selima.

Mene posebno raduje što se ti mnogo „raduješ“, kad bi se zezali. 30 valerijana kapi za gospođu/icu da smanji doživljaj.

Umesto sto meni odredjujete terapiju, odredite je sebi. Ja svakodnevno prolazim tim putem i iznela sam svoje misljenje. Na vas bezobrazluk necu reagovati jer ipak vaspitanje, kultura, misljenje, su pod kontrolom najvecih centara u mozgu, a vi se zapitajte, ukoliko ga imate, zasto ga ne koristite.

A dostojanstvo jel isto pod kontrolom mozga

Mislim da ste kompetentniji od mene da sami date odgovor na to pitanje.

Objavite komentare sitni novinari

Bojane, alal vera za komentar.

E ti ćeš bezimeni nešto da pričaš.

Sitniši od opštinski novinari

Tetke ne ga tupi soproštenje kad nesi za ništa,da batališ komentarisuvanje ne ide ti.

Gde je Vucje jadni su oni koji se navodno bore za Vucje ( odbornici i predsednik mz)

Copy paste si

Tetak,pa ti promeni pol,moš postaneš ministar ili mini starka.Çuj Ba,Lija ti moš pozavidi na luukavstvu.Pušćaj ljude da svoju muku kažu,napišu…Nije njima do zezanja.

BOTičeli, kakav danak neiskustvu! Ja te zajebavam kad mi je ćeif (volja) i to samo pod ovim nadimkom, ne moram da se pretvaram u tetke da bi se ti dovukao sa svojim komentarima . Samo opušteno i bez tripovanja. Lekiće popio? Tuširao se ladnom vodicom? Isjekao noktiće? Voljno! :-) :-)

Rekoh ti,SIBICE su tvoja alatka.Drugo nemas,osim frustracije i zmaja na ledjima.

„Sestriće“, predajem se jer si intelektualno superiorniji. Fore su ti u rangu „1 – 2 -3 – sve što kažeš to si ti!“ :-)

Ajde,tetek ne klonjavajte duhom.Za nagradu dobices lili hip/lizalica/.I vraticu ti krpice.Razveseli se i nastavi da brojis.