Asfaltiranje ulica u romskim naseljima

Asfaltiranje ulica u romskim naseljima
Podeli:

LESKOVAC – U Tri romska naselja u Leskovcu biće asfaltirano nekoliko ulica, u okviri gradskog Akcionog plana za poboljšanje uslova života u romskim naseljima, saopštila je danas direktorka Direkcije za urbanizam i izgradnju Dragana Stošić.

Stošćičeva je rekla da će biti asfaltirane tri ulice u naselju Slavka Zlatanovića, zatim, centralna ulica kroz naselje Podvorce, ali i bočne ulice koje su pristupne mehanizaciji.

Asfaltiraće se i ulica Žrtava fašizma u Sahat mahali, a asfaltom će biti presvučena i ulica koja vodi do centra ove mahale.

Predviđena je i rekonstrukcija potisne vodovodne cevi u Radanskoj ulici, koja je više puta pucala i plavila domove Roma.

(Kraj)


Podeli:
  1. Pa kude nadjoste bas sad pred izbore? Da se posle svakih izbora kad se obecavalo, asfaltiralo po tri metra asfalta, sve ulice u sva tri naselja bi vec davno bile asfaltirane…Mada svaka cast onima sto su u slavka zlatanovica ostavili one ivicnjake tako da stariji ljudi vise ne mogu prelaziti s jedne strane ulice na drugu, a i sto bi krcili saobracaj kad se tom ulicom moze voziti mozda i 15km/h, a da su malo vislje ivicnjake stavili, u kisnim periodima bi se tu moglo i camcima ici…

  2. Pitanje za novinare Jugmedia.Što bre ne slikaste Rajka ?On je glavni menadzer SNS za Podvorce.

Comments are closed.