Bacili tek rođenu bebu u koprive, pored puta

Bacili tek rođenu bebu u koprive, pored puta
Podeli:

Tek rođena beba pronađena je juče u lebanskom planisnkom zaseoku Ključ, i to u koprivama, pored puta koji vodi ka Oruglici.

Slučajni prolaznik koji je pronašao bebu je odmah obavestio policiju i odojče je odmah prebačeno na odelenje neonatologije Opšte bolnice Leskovac.

Beba je sada dobro ali je doneta u jako lošem stanju, krvava… Uključili smo je na kiseonik i uspeli smo da je spasimo”, kazao je za juGmediu direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević.

Beba umrla, majka negira da se porodila

Za devojčicu se veruje da je pronađena brzo nakon porođaja jer je pored nje bila pupčana vrpca.

Nakon ukazane prve pomoći, odmah smo obavestili o celom slučaju Centar za socijalni rad i istraga je u toku”, dodaje Sonja Drašković iz PU Leskovac.

Kako nezvanično saznajemo, policija je pronašla žensku osobu za koju se sumnja da je majka ove male devojčice, ali ona trenutno to negira iako je medicinskim pregledom utvrđeno da se porodila u najskorije moguće vreme.


Podeli:
  1. Znaci obesila bi majku!

    14
    1
  2. Samo zadruge, parova, farmi i ostalih životinjskih staništa prikazivati što više, i ne treba razmišljati o zdravlju nacije, umiraćemo polagano ali sigurno, uz pesmu i igru ludaka.

    11

Comments are closed.