Besplatne letnje radionice Američkog kutka

Besplatne letnje radionice Američkog kutka
Podeli:

NIŠ – Na besplatnim letnjim radionicama Američkog kutka u Nišu, koje će za decu i odrasle biti održane 8. i 9. avgusta u prostorijama Kutka u Obrenovićevoj ulici, polaznici će svoj engleski jezik vežbati u razgovoru sa specijalnom gošćom iz Amerike Džesikom Vamalom.

Ona će, zajedno sa profesorkom engleskom jezika Jovanom Živković i studentkinjom engleskog jezika Snežanom Đurić, biti moderator na radionicama o sladoledu, američkim sportovima i Olimpijadi.

Prva radionica „Istorija sladoleda“ biće održana u sredu, 8. avgusta, od 11 sati. Na njoj će deca od 8 do 12 godina moći da nauče trikove za pripremanje omiljenog ledenog dezerta.

Istog dana u 17 sati počeće radionica „Sportovi u Americi“ namenjena srednjoškolcima, studentima i odraslima, koji će svoj engleski usavršavati kroz razgovor o sportovima u Srbiji i onim tipičnim za Ameriku.

Poslednja radionica „Olimpijski grad“ biće održanau četvrtak, 9. avgusta, u 11 sati. Namenjena je srednjoškolcima koji će na njoj izabrati omiljenii sport, odigrati ulogu sportista na Olimpijadi, objašnjavati zašto su izabrali određenu disciplinu…

Ulaz na sve radionice je slobodan.

(Kraj)

Podeli: