Biračke kutije: 7.700 Leskovčana dobija 12 miliona dinara

Biračke kutije: 7.700 Leskovčana dobija 12 miliona dinara
Podeli:

LESKOVAC – Preko 7.700 Leskovčana dobiće u naredna dva dana dnevnice za dežurstva pored biračkih kutija na minulim parlamentarnim izborima, u ukupnom iznosu većem od 12 miliona dinara.

Dnevnice će se deliti u gradskom Uslužnom centru na šest punktova u subotu i nedelju, od 8 do 15 časova, uz mogućnost produženja radnog vremena.

Prema navodima načelnika Uprave za opšte poslove grada Leskovca Slobodana Miloševića, po 2.500 dinara dobiće predsednici i zamenici predsednika biračkih odbora, a članovi tih tela u stalnom i proširenom sastavu po 1.500 dinara.

Oko 6,5 miliona dinara dobiće članovi biračkih obora iz proširenih sastava, čalnovi koje su delegirale političke partije i koalicije.

Novac je obezbeđen iz budžeta Vlade Srbije.

(Kraj) mil


Podeli:
  1. Dobro je. Opraviće se finansijska situacija građana Leskovca. Da su izbori svakih šest meseci to bi značajno uticalo na demografsku situaciju (ili ne bi)?

  2. Fuj, fuj, bljak bre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Kako sad partije da naplate svoju proviziju ?

  4. E ovo je pametno da stranke ne mogu naplatiti proviziju nego da članovi biračkih odbora uzmu onoliko koliko im sleduje

  5. Lele kad se sad rastrčiv stranački aktivisti po park i duž kej sa svema spiskovi od kontrolori da juriv da naplativ stranački dinar… Ima bude gore neg pred biračka mesta. Pa će se praviv spiskovi – koj je najviše kontrolora navataja i koj je najviše pare naplatija… A nagrada? Zna se… Rabota na državne jasle! (Dal za aktivistu il familiju mu ako je aktivista uleben – državna se rabota ne ispušta lako, mož malo kasniv plate al se bar ništa ne raboti)

Comments are closed.