Biračke kutije: 7.700 Leskovčana dobija 12 miliona dinara

Biračke kutije: 7.700 Leskovčana dobija 12 miliona dinara
Podeli:

LESKOVAC – Preko 7.700 Leskovčana dobiće u naredna dva dana dnevnice za dežurstva pored biračkih kutija na minulim parlamentarnim izborima, u ukupnom iznosu većem od 12 miliona dinara.

Dnevnice će se deliti u gradskom Uslužnom centru na šest punktova u subotu i nedelju, od 8 do 15 časova, uz mogućnost produženja radnog vremena.

Prema navodima načelnika Uprave za opšte poslove grada Leskovca Slobodana Miloševića, po 2.500 dinara dobiće predsednici i zamenici predsednika biračkih odbora, a članovi tih tela u stalnom i proširenom sastavu po 1.500 dinara.

Oko 6,5 miliona dinara dobiće članovi biračkih obora iz proširenih sastava, čalnovi koje su delegirale političke partije i koalicije.

Novac je obezbeđen iz budžeta Vlade Srbije.

(Kraj) mil


Podeli:
 1. Dobro je. Opraviće se finansijska situacija građana Leskovca. Da su izbori svakih šest meseci to bi značajno uticalo na demografsku situaciju (ili ne bi)?
  0  0
 2. Fuj, fuj, bljak bre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0  0
 3. Kako sad partije da naplate svoju proviziju ?
  0  0
 4. E ovo je pametno da stranke ne mogu naplatiti proviziju nego da članovi biračkih odbora uzmu onoliko koliko im sleduje
  0  0
 5. Lele kad se sad rastrčiv stranački aktivisti po park i duž kej sa svema spiskovi od kontrolori da juriv da naplativ stranački dinar… Ima bude gore neg pred biračka mesta. Pa će se praviv spiskovi – koj je najviše kontrolora navataja i koj je najviše pare naplatija… A nagrada? Zna se… Rabota na državne jasle! (Dal za aktivistu il familiju mu ako je aktivista uleben – državna se rabota ne ispušta lako, mož malo kasniv plate al se bar ništa ne raboti)
  0  0

Comments are closed.