Fudbal

Blizanci Milutin i Mihajlo blistaju u dresu Čukaričkog

Blizanci Milutin i Mihajlo blistaju u dresu Čukaričkog
Podeli:

Slaviša Vidosavljević, jedan od najboljih golgetera u Kuršumliji, koji je bio strah i trepet za golmane, dobio je dostojne fudbalske naslednike u svojim sinovima – blizancima Mihajlu i Militinu, članovima Čukaričkog iz Beograda.

Počeli su zajedno da treniraju pre šest godina kod trenere Radiše Novičića  i Miljana Miljevića u Kosanici – Kuršumlija, zatim pod budnim oko Bojana Pečaranina. Militin je 2010. godine otišo u Red Star iz Niša gde je proveo dve godine, dok je brat Mihajlo ostao u Kosanici.

Fudbaleri blizanci s roditeljima

Pre oko dve godine obojica su, u paketu, postali članovi  pionirske slekcije Čukaričkog . Trenutno igraju za kadete mlađe i tu Milutin zasad odskače. Kapiten je tima ujedno i reprezentacije Srbije za taj uzrast.

Treneri mlađih kategorija u Čukaričkom Mihajlo Jurasović i Vladimir Kožul imaju samo reči hvale za ove divne momke i fudbalere iz Kuršumije.

“Zajedno smo sa bratom  Mihajlom u Čukaričkom  dobro primljeni i zasad smo zadovoljni. Ja sam imao i jedan nastup sa omladinskim sastavom u ligi Evrope i za 20 minuta postigao jedan pogodak što nisam mogao da verujem u tako nešto. Pohađamo školu u Beogradu učenici smo  drugog razreda  Srednjo-prehrabreno- hemiske škole i to dobri učenici” – priča Mihajlo.

Već 15. januara se javljau na trenige, a Mihajlo još ne zna dali će produžiti s  generacijom 2000. godište, odnosno,  s omladincima.

“Moja specijalnost su golovi  gde sam u jednoj polusezoni postigao 18 golova, što smatram da je to dobar uspeh. Dobre igre su preporuka  za mnogo bolje klubove. O tome za sada ne razmišljamo jer nam je, uz fudbal, važna i škola, što je I želja naših roditelja od kojih imamo veliku podršku”, priča pričljiviji MIhajlo  osd svog brata Milutina Vidosavljevića.

Vukašin Stevanović


Podeli: