Bojnik: Ovako su glasali najsiromašniji stanovnici Srbije!

Bojnik: Ovako su glasali najsiromašniji stanovnici Srbije!
Podeli:

BOJNIK – O političkoj, ali ekonomskoj budućnosti Bojnika, jedne od najsiromašnijih opština u Srbiji, juče je na biralištima odlučivalo 75,41 posto od ukupno 8.931 punoletna građana.

Srpska napredna stranka je od tih glasova osvojila 44,01 posto i tako dobila 16 od ukupno 27 odborničkih mandata, što znači da će i u narednom četvorogodišnjem mandatu suvereno vladati Bojnikom.

Socijalisti, koji su od 1990. do 2000. godine ovde bili bog i batina, dobili su podršku 9,70 posto birača i 3 mandata, dok je Grupa građana Milomira Ljubića osvojila 6 mandata. Za ovu listu glasalo je 1.270 Bojničana, odnosno, 18,86 posto izašlih birača.

U skupštini će sedeti i 2 odbornika GG Nebojše Radonjića sa 486 dobijenih glasova, odnosno sa 7,2 posto podrške.

Izbore u ovoj opštini pratile su velike političke tenzije i odbijanje OIK da prihavti liste grupe građana, zbog čega se danima protestovalo u Bojniku.


Podeli:
  1. au…a ima li ga negde Aca Plačko?

    • Za razliku od Vas gospodine Podgora Aca je akademski gradjanin, a Vi se prvo opismenite i kada pocinjete recenicu pisite sa velikim slovom, a onaj ko je pobedio u sirotinjski Bojnik taj je GOLUB preletac – visokoletac koji ima krivicnu i koji treba da ide u prdekanu, krao je a sada posto ima toliko glasova od Vas sada ce jos vise da krade. Toliko o tome.

      • Akademski građanin, ahahahahahaha, hahahahaha, dobro me nasmeja. Zato nam tako i ide u ovo našoj propaloj državi, kada su takvi akademski građani.
        Ni za ove druge nemam ništa lepo da kažem, čak naprotiv. Ali, samo nemojte da hvalite ikoga.

Comments are closed.