„Bubamare“ sutra slave svoj 45. rođendan – gosti Bilja Krstić i Vlatko Stefanovski

„Bubamare“ sutra slave svoj 45. rođendan – gosti Bilja Krstić i Vlatko Stefanovski
Podeli:

Prošlo je tačno 45 godina od kako su se Leskovčani i Nišlije zajedno okupili oko instrumenata i formirali grupu „Bubamare“, a okupiće se ponovo i sutra naveče, 2. februara, na koncertu u leskovačkom Narodnom pozorištu, kako bi obeležili ovaj zavidni jubilej.

Za mikrofonom je te davne 1972. godine prvi put stala naša proslavljena umetnica Bilja Krstić, kao jedna od „Bubamara“, a to će se desiti na sutrašnjem koncertu, dok će specijalni gost biti slavni gitarista Vlatko Stefanovski.

KONCERT JE POTPUNO BESPLATAN

Sećam se da sam bežala sa časova kako bih došla u Leskovac na probu. Čuveni Menta me je doveo u taj bend. Puno lepih uspomena me veže za ovaj grad“, priseća se Bilja Krstić.

Rođendanska svirka počinje u 19 časova i 30 minuta.

Ta grupa je bila jedna od najpopularnijih na ovim prostorima, tako da sigurno zavređuje naše angažovanje u tom delu, i imam veliku želju da to i obeležimo“, kaže nam direktor Turističke organizacije Leskovac i nekadašnji član benda Nebojša Kocić.

Organizator koncerta je Turistička organizacija Leskovac, suorganizator Narodno pozorište, a generalni pokrovitelj Grad Leskovac.


Podeli:
  1. idemo obavezno!

  2. Dusan Dojcinovic 2. februara 2018., 2:54 pm

    Dolazim,ufur je u pola osam!?

Comments are closed.