Budžet opštine Medveđe 592 miliona dinara

Budžet opštine Medveđe 592 miliona dinara
Podeli:

Odborniic Skupštine opštine Medveđa usvojili su na svojoj 17. sednici budžet za 2018. godinu, za koga je ocenjeno da je – razvojni.

Budžet je usvojen jednoglasno.

Predsednik opštine  Nebojša Arsić kaže da je budžet razvojni pre svega zbog toga što su za narednu godinu planirana značajna sredstva za zapošljavanje mladih, za izgradnju putne infrastrukture, čak, 65 miliona dinara, i za izradu projekto-tehničke dokumentacije.

Takođe planirano je 10 miliona dinara za razvoj sporta, 4 miliona više nego ove godine, i 13 miliona dinara za kulturu, na šta, inače opština Medveđa pridaje veliki značaj

Budžet je, zapravo, rađen na osnovu zahteva i želja građana Medveđe, s obzirom da smo imali javnu raspravu u kojoj su učestvovali građani, posebno, mladi, kao i predstavnici privrede i politički subjekti”, ističe Arsić.

Pored ove najbitnije stavke, na dnevnom redu su se našli planovi i program rada svih javnih ustanova, zatim kadrovski plan opštine Medveđe i više tačaka iz oblasti nadležnosti Skupštine.

Milica Ivanović


Podeli:
  1. Budzet ne moze biti razvojni ako ne podstice privredu, preduzetnistvo i mala preduzeca. Da li je razvoj za vas sinonim i napreDNO…
    Dobro nije 300 miliona dato na projektnu dokumentaciju… ljudi vam beze iz Medvedje, a vi perite novac.

Comments are closed.