ĆORSOKAK Umesto izbora vlasti, raspušten odbor SNS-a

ĆORSOKAK Umesto izbora vlasti, raspušten odbor SNS-a
Podeli:

MEDVEĐA – Ni dva meseca posle vanrednih izbora u Medveđi, pobednička Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima nije u stanju da formira izvršnu vlast i krene u obećane reforme, investicije i razvoj turizma.

Nastavak konstitutivne skupštinske sednice odložen je danas zbog nedostatka kvoruma, iako samo koalicija SNS,SPS i PUPS ima 22 od ukupno 31 odbornika.

A dva dana ranije iz Beograda je stigla odluka o raspuštanju Opštinskog odbora SNS-a, čiji je predsednik bio Zoran Jovanović, a potpredsednik Radomir Radovanović.

Niko iz, još ne zamenjene, privremene opštinske vlasti i iz raspuštenog odbora SNS-a nije zvanično hteo da govori o razlozima zbog kojih se vlast u Medveđi ponovo našla u ćorsokaku, ali nezvanično saznajemo da je reč o raskolu među naprednjacima zbog  podela na stare i novopridošle članove, ali i svađa oko podela funkcija i fotelja.

Osim toga, ova predizborna koalicija još nije potpisala najavljivanu vladajuću koaliciju sa odbornicima albanske stranke PDD.

Novi nastavak skupštinske sednice zakazan je za 12. novembar, kada se očekuje rešavanje svih problema, odnosno, namirenje stranačkih apetita.

Izbori u Medveđi raspisani su i održani, da podsetimo, jer je tada vladajuća GG „Za Gornju Jablanicu“ izgubila većinu u lokalnom parlamentu, budući da se deo odbornika priklonio SNS-u.

(Kraj)mil


Podeli:
 1. Gladni,drčni,nesposobni.
  Došli su drčni Srbi na vlast.Sramota za Srbiju.
  1  0
 2. Jovica Nedeljkovic 7. novembra 2015., 10:45 am

  Gospodine Aleksandre Vucicu,raspustite i leskovacku upravu jer su opljackali drzavni budzet i sve rade da bi srozali Vas ugled koji imate u narodu.Betmen Brzanski.
  0  0
 3. Pa to su isti ljudi. Do juce Draskovicevi saradnici. Umre onaj jadan covek od olosa.
  0  0
 4. Što to ne napisa pre, nego posle glasanja, prijatelju?
  0  0
 5. Opstinski odbor sns a u Medvedji nije raspusten!!to je laz kriminalaca … i …. koji su navodno sprovodili izbore u Medvedji i napravili ovu katastrofu,pokusali su da izbace postene ljude iz sns a a ubace najgori sljam u vlasti,ljude koje nije htela ni jedna politicka partija!! Napravili su katastrofu u Medvedji.
  0  0
 6. Gospodo necete vi nista uraditi jer ni za jotu niste bolji od onih koji ste pretnjama i ucenana pobedili.
  0  0

Comments are closed.