Cvetanović čestitao pravoslavnu Novu godinu

Cvetanović čestitao pravoslavnu Novu godinu
Podeli:

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović čestitao je svim sugrađanima koji slave Novu godinu po Julijanskom kalendaru.

Želim puno zdravlja, sreće, uspeha, mira i ljubavi. Neka vam ova godina donese puno radosti i blagostanja“, poželeo je prvi čovek Leskovca.


Podeli:

Odgovori

9 Komentari na "Cvetanović čestitao pravoslavnu Novu godinu"

1000

Za malo pa da prodje bez cestitke

A ti ko da bi tako volela.

Ujstuk bre palaverko

Vaistinu. Zbog redovnih i vanrednih obeveza i opterećenosti poslom gradonačelnik umalo da zaboravi da nam čestita.

U svim kulturnim i civilizovanim drustvima normalno je da prvi covek grada uputi cestitke svojim gradjanima. Ali nije normalno da se ispod teksta cestitke pisu podrugljivi komentari.

A kakav je ovo praznik? Nova godina je dosla 1.januara. On je valjda ucen covek, valjda zna zasto se mi zanosimo mimo celog sveta. Ali, njemu odgovara da se slika i samo da nesto cestita, da impresionira razne mase.

Fun Fact-Hvala Đilasu
Rijaliti programe na srpske televizije je doneo upravo Dragan Đilas. Đilas je 2005. godine kao svoj kapital uneo licencu za Velikog brata u firmu „Emotion“ Gorana Stamenkovića.Plasiranjem prvog rijalitija tog tipa na TV B92, 2006 godine Đilas je zauzvrat uspostavio prećutnu kontrolu nad političkim sadržajem te televizije i tako izbacio tvrdu građansku opciju iz srpskih medija. Nakon prikazivanja prvog Velikog brata, stvari na televizijama sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji su se otrgle kontroli pa tako danas 12 godina kasnije, u prajmtajmu umesto kvalitetnog sadržaja gledamo kurve, starlete, kriminalce, estradne zvezde Ibarske magistrale kako se ..bu, vređaju, tuku..Da stvar bude još… Opširnije »

Gradoncelink Leskovca redovno, par godina unazad, cestita sve bitne praznike svojim sugradjanima, i to je jako lep gest kojim pokazuje da su mu gradjani itekako bitni, i da brine o njima.

Toliko poznatih nestranačkih ličnosti na listi SNS-a samo govori o tome da se i oni stide svojih ljudi u Beogradu.