Cvetanović: Pomažemo medijima da izveštavaju tačno, objektivno i nepristrasno

Cvetanović: Pomažemo medijima da izveštavaju tačno, objektivno i nepristrasno
Podeli:

Nesumnjiv uticaj koji mediji imaju na savremene društvene tokove nameće potrebu slobode ali i odgovornosti u medijskom izveštavanju, ističe se u današnjoj čestitki gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića  medijskim radnicima povodom Svetskog dan slobode medija.

Leskovačka lokalna samouprava teži da kroz podršku medijima u našem gradu doprinese njihovoj daljoj profesionalizaciji i boljim uslovima rada, a sve u cilju tačnog, objektivnog i nepristrasnog izveštavanja, koje je u interesu svih naših sugrađana“, naglašava.

Cvetanović dodaje da je sloboda mišljenja i izražavanja, kao i sloboda informisanja, osnovni su postulati svakog demokratskog društva.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Velicanstveni Mesko serife od Veternice Gradonacelnik Meskovca :
  – tvoja beseda je neosnovana, jer Vase velicanstvo gubi sporove pred Upravnim sudom za 2015,2014,jer ovaj sud nije Leskovacki. VI ste odgovorni za ovo, a o slobodi medija u Leskovcu samo se moze kazati Idi begaj.Interes Vas je samo da Vas velicaju mediji ali ima i drugih medija koji vide istinu u Leskovcu,a Istina je.. Znate i sami, nazalost.

  • pa ako meska velicaju mediji koga li onda ne velicaju

   • odlaganje ustanka je nemoguce 4. maja 2017., 9:57 am

    Sloboda medija u Srbiji. Oko 99% medija prenosi konferencije za stampu AV. A on zaista ima potrebu da se non stop slika, da nam ukazuje na domace izdajnike i strane placenike. Uvek agresivan i besan, kaze gradonacelnika Beograda izvikali, pa ce ga smeni. Pitanje, dali je AV izvikan. Kartel Vucic kontrolise medijski prostor Srbije. Jer je Vucic strani placenik, a stranci nam ne daju kredite da bi ih mi vracali, nego da bi kamatu placali. Srbijo mnogo te volim i mnogo te zalim.

 2. Ponosni građanin 3. maja 2017., 4:46 pm

  Ko pa ne. Pa što im ne odobri pare iz budžeta pre izbora, nego tek posle izbora kad su se pojedini mediji dokazali.

 3. E Mesko, Mesko, da te ne znamo mi stariji, lako bi ti. Eto, nastavi da obmanjujes ove tvoje glasace koje si doveo sa sela, one koji te ne znaju od „malechko“. Jedno ti, Mesko, nikada nece oprostiti pravi leskovcani i to tvoji vrsnjaci. Nece ti oprostiti to sto njihova deca nisu dovoljno prosta i glupa da bi mogla da budu tvoji botovi pa odlaze iz Leskovca glavom bez obzira. Da te je sramota zbog toga a pusti ti nama price o medijima kojima od Preseva do Subotice rukovodite samo vi iz SNS. Ponavaljam, razumem vas iz stranke, gledate svoj interes ali ne razumem da ima ovoliko glupaka u Srbiji da ne vide sta im radite.

 4. Idi begaj, da li znate da je TAJ sto dobija upravne sporove i BOGU dosadio telefonirajuci, pronalazeci veze, a zna se kod koga, da bi presudili u njegovu korist. Ukratko: “Bese si njegovo“, dolazi vrema, mladih, novih, elokventnijih, pametnijih…

  • „Mladi, novi, elokventniji, pametniji“, je najveća zabluda sadašnje Srbije. Retki su takvi, ne čine kritičnu masu ni 0,1- 0,2%. Guta ih old school Mesko, DS opozicija & Co. Krckovići, Veterinari i njima slični.

 5. Gledaj malo sa razumevanjem..Unapred !! 3. maja 2017., 7:36 pm

  Ma dinar pare im ne davaj…Neka zarade..To je biznis, k’o i svaki drugi..
  Kako bi bilo sad, da počne da traži pare-donacije nepovratno (Primer) Orion ili Zlatan trag, ili neki butik da nabave robu ??
  Ako su nesposobni da sami zarade pare, neka zakupe tezge na pijac, jer za bolje i nisu.. !!!
  Danas svako misli da je novinar..Tržište gospodo novinari, pa ako vredite, zaradićete pare…
  Verujem da komentar neće biti objavljen, ali vredi pokušati..
  Hvala :)))

  • što južnije to zlobnije 3. maja 2017., 8:03 pm

   U Pravu si, sa budžeta da ide i sport nek se sportski klubovi bore na tržištu pa ko preživi. Da idu i oni koji se kobajagi bore za socijalna prava i oni iz kulture. Kakvi projekti iz kulture pojedincima i udruženjima kada imamo 6 kulturnih ustanova. Sve da se ukine. Sad je oskudacija. A novinari, hahahha, Leskovac nema novinare ima društveno političke radnike jer su svi do jednog na našoj grbači, ne samo lokalni nego i dopisnci koji se plaćaju na ovaj ili onaj naćin. Samo jadan Juga na….a posle tolike godine na našim leđima :(

 6. Admiral Kuznjecov 3. maja 2017., 7:46 pm

  Koji cinizam, ne mogu da verujem gde živim!

  • Ne znam ni ja šta da kažem znajući koliko je do pre samo godinu dana prozivao ovaj portal i njegovu urednicu i TV Leskovac, toliko da je perje letelo na sve strane, pa čak beše tu i OEBS kao miritelj. Dozvoljavam da čovek ima pravo da menja stav i mišljenje, da tokom rada i protekom vremena sazreva i na drugačiji način poima stvari. Kažem, moguće. Moguće je da u međuvremnu zaista shvatio značaj slobodnih medija za demokratiju jednog društva, a moguće je da samo glumi. Vreme će pokazati, nadajmo se.

Comments are closed.