Da li je „Goga art“ krečila zidove SDS-a?

Da li je „Goga art“ krečila zidove SDS-a?
Podeli:

LESKOVAC – Uprkos žustrom i naizgled sigurnom ispitivačkom nastupu, iza koga se bez malo naslućivao odgovor, večeras na sednci skupštine grada ipak nije do kraja rasvetljeno ko je krečio prostorije opozicione Socijaldemokratske stranke u Leskovcu.

Zašto je ovo malanje bilo važno dok se raspravljalo o statutu novoformiranog Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“?

Verovatno zbog „rešetanja“ pitanjima direktora Milenka Milenkovića, među kojima je bilo i ono već duže vreme aktuelno, pitanje palog plafona u osnovnoj školi u Vučju i njegovoj sanaciji. A kako je najažurniji bio šef odborničke grupe SDS-a Nenad Zdravković, uglavnom nezadovoljan odgovorima Milenkovića, u skupštinsku salu ušao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Tender u Vučju, rekao je, nema veze sa plafonom, nego sa krovom, a kada volite da postavljate pitanja, da pitam ja vas. Nije li molerska radnja Goga art, zadrugar Pionira (zadruga koja je ugradila plafon u vučjanskoj školi p.n.), sređivala prostorije vaše stranke“, pitao je Cvetanović Zdravkovića.

Usedio je odgovor:

U našim prostorijama nema plafona, ni poda, Đema je stavljao plastičan plafon, pa kada se Šemba smeje on vibrira. A Gogi art, da, poznato mi je, vršila je molerske radove u bolnici“, prisetio se Zdravković, kome je partijski kolega Nebojša Cakić priskočio u pomoć rekavši da je upravo „Pionir“ posle slučaja s plafonom, dobio u Leskovcu još 3 ili 4 posla.

Gradonačelnik nije odustao, uz opasku upućenu predsedavajućem skupštini da opozicija prečesto zloupotrebljava govornicu reklamiranjem poslovnika.

Odličan ste moj učenik. Ja nisam pominjao plafon, rekao sam – fajtanje, sređivanje“.

Neko vam daje loše informacije, da ga iskritikujete. Nebojša Cajs je doveo dvojicu da okreče zidove, ali to nije bila firma“, odgovorio je Zdravković, i tu se nekako prekinula diskusija oko povezivanja SDS sa palim plafonom u Vučju.

A možda su ta dvojica sa Nebojšom Cajsom i bila povezana sa „Goga artom“, članicom Građevinske zadruge „Pionir iz Vlasotinca čiji se novi viseći plafon stropoštao u đačkoj učionici.

A ukoliko nisu, postavlja se ozbiljno pitanje sankcija za lažne dojavljivače, ne zato što je opozicioni odbornik poentirao, već zbog arčenja vremena i što je narod ostao bez jasnih saznanja po tom važnom pitanju.

Milica Ivanović


Podeli:
 1. Izgleda Milice da ti je baš dosadno večeras 28. decembra 2016., 9:22 pm

  pa opet advokatišeš gradonačelniku postavljajući retardirana pitanja? Obrati pažnju na citat!

  „…postavlja se ozbiljno pitanje sankcija za lažne dojavljivače, ne zato što je opozicioni odbornik poentirao, već zbog arčenja vremena i što je narod ostao bez jasnih saznanja po tom važnom pitanju.“
  0  0
 2. “ doveo dvojicu ali to nije bila firma “. To automatski ne iskljucuje mogucnost da su ta dvojica uposljenici firme “ Goga art“. A i da kojim slucajem jesu, mislite li da bi smo dobili odgovor na to pitanje? Mislim da ne, jer se ovde teziste radnje prebacuje na “ dvojicu “ a ne na firmu.
  0  0
 3. “ Opozicioni odbornik poentirao“? Pa i da je kojim slucajem imao veze sa tom firmom da li stvarno mislite da bi on to rekao? Kako mu bese nadimak?
  0  0
 4. Od ovog Nese i Sembe ne mogu vise da se gledam Skupstinu. U sve se razumeju i sve jedno te isto pricaju. I moze li nekad da se pogleda malo Skupstina a da se ne raspravlja o MZ Bobiste, molim Vas?
  0  0
  • sustina je da strasno lupaju i pricaju mnoge proizvoljne stvari, na skupstini iznose informacije koje kao da su prikupljene iz neke trac rubrike ….druga je stvar sto je opozicija u prethodnom sazivu bila veoma pasivna pa se ovi cine kao mnogo pametni i informisani
   0   0
  • Kakvi su takvi su, da nije njih nastao bu muk u Skupštini. Žalosno je što ti zbog svoje urodjene tupavosti pomešanom sa odanošću SNS ne kapiraš da vam njih dvojica pomažu. Jeste da nisu neki, al to nam je što nam je. Spirićka – slaba ocena, Čarli bespotrebno unosi emocije, fura intelektualni fazon što ne prolazi kod glasača. Ostaju nam Šemba i Neša The Istina.
   0   0
 5. „Kome čavka na ramenu, on viče:“iš“!Tako i opozicija u Leskovcu u svemu vidi neke mutne radnje, čak i tamo gde bi i detetu bilo jasno da je sve čisto.
  0  0
 6. Da li je pao plafon u skoli u Vucju? Jeste! Da li je gradonacelnik rekao ko je odgovoran? Nije! Da li je neko snosio posledice? Nije! Postavljanje plafona je placeno iz budzeta, parama poreskih obveznika i oni imaju pravo da znaju kako se raspolaze parama iz budzeta.Kako je ko krecio partijske prostorije i cijim parama je to placeno uopst me me ne interesuje.Interesuje me samo kako se trose pare iz budzeta, pare svih nas.Da li sada treba da otvorimo debatu o tome kako su krecene partijske prostorije svih partija u Leskovcu? Hocemo li da raspravljamo o tome kako vlast trosi narodne pare, ili cemo zameniti teze i raspravljati o unutar partijskim desavanjima?! Vlast, umesto da argumentovano odgovara na pitanja, za njih nezgodna, koristi se oprobanom metodom i one koji postavljaju “ nezgodna “ pitanja proglasava „narodnim neprijateljem“ i pokusava da ih satanizuje.Vreme je da vlast prestane da se tako ponasa, jer u suprotnom proci ce kao i oni ranije.
  0  0

Comments are closed.