Danas se održava izbor za kraljevskog ljubimca

Danas se održava izbor za kraljevskog ljubimca
Podeli:

NIŠ – Izbor za kraljevskog ljubimca  počinje danas u 15 časova kod Planinarskog doma na Tvrđavi.

Nakon Kraljeva, Kragujevca, Beograda, Novog Sada i Jagodine karavan koji će proći kroz sedam gradova Srbije u potrazi za jedinstvenim Royal Pet ljubimcem, stiže i u Niš, gde će šestoro ljubimaca dobiti šansu da se bori za titulu Kraljevskog.

Royal Pet, izbor za kraljevskog ljubimca, ne pravi razliku izmedju rasnih i nerasnih životinja, a ono što je možda i najvažnije za vlasnike, jeste da SVI imaju pravo učešća – psi, mačke, kunići, morski prasići, činčile, ptice i svi oni koje zovemo svojim ljubimcima, bez obzira na vrstu i rasu.

Na samom dogadjaju, vlasnike i ljubimce očekuje revija na kojoj će se predstaviti žiriju koji će odlučivati o plasmanu u finale, a koji će ovog puta biti sačinjen od Nišlija.

Pored revije i šetanja po crvenom tepihu, sve učesnike slikaće i profesionalni fotograf, pa oni koji se ne budu direktno na dogadjaju plasirali u finale, imaće priliku da svoj status promene već od ponedeljka, 10.juna. Tada će na društvenoj mreži za sve ljubimce Petface biti objavljene fotografije sa dogadjaja, a vlasnici će imati mesec dana da skupljaju lajkove i plasiraju svoje ljubimce u finale i tako ih kandiduju za osvajanje glavne nagrade koju obezbedjuje kompanija Royal Vet.

 

(Kraj)ena


Podeli: