Danas se završava asfaltirnje 5 jednosmernih ulica, postavljaju se „ležeći policajci“

Danas se završava asfaltirnje 5 jednosmernih ulica, postavljaju se „ležeći policajci“
Podeli:

Novi sloj asfalta do kraja dana dobiće ulice u centralnoj gradskoj zoni – Cara Dušana, Maksima Gorkog, Ratka Pavlovića, Radoja Domanovića i dela ulice Vojvode Mišića, koje će ubuduće biti jednosmerne.

Direktor JP „Direkcija i urbanizam“ Leskovac Novica Nikolić kazao je da je urađena izmena režima saobraćaja, pa je u skladu s tim postavljena vertikalna signalizacija.

Pozivam sve učesnike da se pridržavaju signalizacije“, apelovao je Nikolić.

Pored ovih 5, biće uskoro rekonstruisane još dve ulice – Partizanska i Ulica Goce Delčeva, a sve u sklopu istog ugovora.

Vrednost ugovora je 33,4 miliona dinara, investitor je grad Leskovac, a izvođč radova ABM i CD His iz Niša.

U skladu sa Zakonom o putevima, danas smo dobili izmenu režima saobraćaja i u delu Svetoilijske i Ulice Južnomoravskih brigada, na raskrsnici, tako da će do nedelje biti preusmeren saobraćaj, delimično zaustavljan, kako bismo završili rekonstrukciju i te saobraćajnice“.

Postavljeni su takozvanih ležeći policajci na više lokacija, pored OŠ „Vase Pelagić“, vrtića „Majora Tepića“, vrtića u Ulici Ljube Nenadovića, a vrlo brzo postaviće se na opštinskom putu pored škole u Donjoj Jajini, i pored škola u Gornjem Krajincu i Bogojevcu.


Podeli:
  1. Novica Nikolić treba da bude naš gradonačelnik, kada gospodin Cvetanović preuzme neku novu odgovornost na republičkom nivou.

    1
    4

Comments are closed.