U Leskovcu zavrženo je Republičko takmičenje osnovnih škola za dečake u rukometu

Dečaci iz OŠ Branko Radičević“ iz Vranja se okitili državnim zlatom

Pobednička ekipa je iz OŠ “Branko Radičević“ iz Vranja, drugo mesto pripalo je osnovnoj školi “Milan Munjaš“ iz Gornjeg Milanovca, a treće mesto zauzela je osnovna škola “Momčilo Nastasijević“ iz Gornjeg Milanovca. 

Dražavno takmičenje, koje se održava u Leskovcu, je bilo naporno jer se održava na dve lokacije, igralo se u dve grupe i to svako sa svakim i nakon toga igra se za plasman od petog do osmog mesta i za plasman od prvog do četvrtog mesta.

Zaista najbolji, i jako složni, bila je ekipa iz Vranja i zasluženo su osvojili prvo mesto i sa zlatom oko vrata se vraćaju kući”, ocenjuje geberalni sekretar Saveza za školski sport grada Leskovca Bojan Nedeljković.

Pehare, medalje i diplome, podelili su iz sudijske organizacije, sekretar Gradskog saveza za školski sport Bojan Nedeljković i koordinator saveza za školski sport za Jablanički okrug Ivan Cvetanović.

Celo takmičenje je organizovano na odličnom nivou, sve ekipe su prezadovoljne smeštajem i samom organizacijom. Celu organizaciju su pomogli iz Policijske uprave, dom zdravlja u Leskovcu i Bojniku (sportska medicina), sportski centar i naravno Grad Leskovac”, dodaje Nedeljković.

Organizatori takmičenja su Savez za školski sport Srbije, Gradski savez za škoski sport Leskovac, a sve je održano pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije ističi iz leskovačkog saveza za školski sport.