U Leskovcu zavrženo je Republičko takmičenje osnovnih škola za dečake u rukometu

Dečaci iz OŠ Branko Radičević“ iz Vranja se okitili državnim zlatom

Dečaci iz OŠ Branko Radičević“ iz Vranja se okitili državnim zlatom
Podeli:

Pobednička ekipa je iz OŠ “Branko Radičević“ iz Vranja, drugo mesto pripalo je osnovnoj školi “Milan Munjaš“ iz Gornjeg Milanovca, a treće mesto zauzela je osnovna škola “Momčilo Nastasijević“ iz Gornjeg Milanovca. 

Dražavno takmičenje, koje se održava u Leskovcu, je bilo naporno jer se održava na dve lokacije, igralo se u dve grupe i to svako sa svakim i nakon toga igra se za plasman od petog do osmog mesta i za plasman od prvog do četvrtog mesta.

Zaista najbolji, i jako složni, bila je ekipa iz Vranja i zasluženo su osvojili prvo mesto i sa zlatom oko vrata se vraćaju kući”, ocenjuje geberalni sekretar Saveza za školski sport grada Leskovca Bojan Nedeljković.

Pehare, medalje i diplome, podelili su iz sudijske organizacije, sekretar Gradskog saveza za školski sport Bojan Nedeljković i koordinator saveza za školski sport za Jablanički okrug Ivan Cvetanović.

Celo takmičenje je organizovano na odličnom nivou, sve ekipe su prezadovoljne smeštajem i samom organizacijom. Celu organizaciju su pomogli iz Policijske uprave, dom zdravlja u Leskovcu i Bojniku (sportska medicina), sportski centar i naravno Grad Leskovac”, dodaje Nedeljković.

Organizatori takmičenja su Savez za školski sport Srbije, Gradski savez za škoski sport Leskovac, a sve je održano pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije ističi iz leskovačkog saveza za školski sport.


Podeli: