Delegacija Leskovca na slavi u Bijeljini

Delegacija Leskovca na slavi u Bijeljini
Podeli:

Delegacija grada Leskovca na čelu sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem prethodna dva dana boravila je u Bijeljini povodom „Pantelinskih dana“.

Na Dan Svetog Pantelejmona, 9. avgusta – gradske slave, ispred Gradske uprave Bijeljine organizovano je lomljenje slavskog kolača, a ulicama grada prošla je litija nakon liturgije u crkvi Svetog Đorđa.

Tokom posete gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić dogovorili su nastavak i proširenje saradnje.

Obraćajući se medijima gradonačelnik Leskovca zahvalio se na prijemu i izrazio nadu da će ova poseta biti dobra osnova za bratimljenje Leskovca i Bijeljine.

Srbiju su pored Leskovca predstavljali i gradovi Novi Sad, Sremska Mitrovica, Zrenjanin, Kruševac i druge lokalne samouprave.

Kum slave ove godine bio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić najbolji je načelnik u Republici Srpskoj u 2016. godini po oceni žirija za dodelu priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“. Priznanje je uručeno na svečanosti u Banjaluci u organizaciji Univerziteta u Banjaluci, Univerziteta u Novom Sad i agencije „Mediainvent“.

Izvor:Gradski sajt


Podeli:
  1. Da bog sacuva nas od nas samih.

Comments are closed.