Doktor Slavolju Mitov predvodi vlasotinačke demokrate

Doktor Slavolju Mitov predvodi vlasotinačke demokrate
Podeli:

VLASOTINCE – Lista DS biće prva na lokalnim izborima jer su vlasotinačke demokrate kasno sinoć predale listu od 45 odborničkih kandidata koju su svojim potpisom podržali 1351 Vlasotinčana. Opštinska izborna komisije je bez ijedne primedbe usvojila ovu listu koja će samostalno nastupati na lokalnim izborima. Prvi na listi je narodni poslanik i lekar Slavoljub Mitov.

Na listi su se našli ugledni lekari, preduzetnici, poljoprivrednici i radnici. Poštujući Zakon o rodnoj ravnoprvnosti 30 posto na listi za odbornike su žene. Nosilac liste Slavoljub Mitov ističe da sada imaju mnogo jače kandidate nego pre četiri godine i da očekuju do 20 posto više glasova u odnosu na predhodne izbore kada su osvojili 12 mandata.

“ Naša lista i program zaslužuju da i dalje budu nosioci progresa i napretka u Vlasotincu jer smo pokazali da umemo da vodimo našu opštinu. Bitan nam je svaki građanin i zato ćemo nastaviti da podjednako ulažemo u Vlasotince kao administrativni, privredni i kutlruni centar ali i u naša planinska sela i bogata naselja duž Vlasine, kazao je Mitov i dodao da ovom kraju predstoji novi ciklus ulaganaja u infrastrukturu i obezbeđivanju novih radnih mesta.
Drugi na listi DS je aktuelni predsednik opštine Srđan Šušulić a zatim slede lekari Kosovka Ilić, Momir Kitanović, Nataša Milosavljević, Sonja Šušulić,…

Demokrate ne žele da se izjašnjavaju o budućim koalicionim partnerima ali ističu da su spremni na postizborne  koalicije ali i saradnju pre 6.maja.

 

(kraj)


Podeli:
  1. PA OD OVOGA STO JE RECENO,NI POLOVINA NIJE ISTINA. PROPASCE,KAO I NJIHOV BIVSI LIDER ,SLOBODAN MILOSEVIC !

  2. Lov u mutnom 19.03.2012., 22:30

    U Surdulici SPS-TONCEV,u Vlasotincu DS-MITOV…a sve zarad vlasti,a protivu narodnih interesa.

Comments are closed.