Dragan Bjelogrlić otvara LIFFE

Dragan Bjelogrlić otvara LIFFE
Podeli:

Poznati srpski glumac i reditelj otvoriće ovogodišnji 11. po redu Festival filmske režije LIFFE  Leskovac, koji počinje 18. septembra u gradu na Vetrenici.

Kako nam je potvređeno iz organizaciong odbora, festival će početi spektakularnim koncertom Magnifika, najverovatnije u Safiru, i karte će se naplaćivati.

Prošle godine jubilarni LIFFE je otvorio Emir Kusturica besedom i fantastičnim koncertom No Smoking orcestra, kome je uručena ta nagrada, a organizatori kažu da će i ove godine biti iznenađenja što se tiče samih filmova i pratećih sadržaja, ali još ne otkrivaju koja.

Podsetimo se kako je bilo prošle godine

Počeo LIFFE, Emir Kusturica se obratio publici pre „Mlečnog puta“ (VIDEO)

 


Podeli:
 1. Bravo! Pravi izbor!

  9
  2
 2. Bjela, volimo te!

  5
  1
  • Bravo moj imitatore. Drago mi je što ti imponujem i što ċe te uskoro psihijatrija preuzeti da ti izbije iz glave džostramerizam. Težak poremeċaj je preuzimanje identiteta.

   2
   3
   • Kradljivče, nikom više nisi zanimljiv. Zbog uloge Bjele u seriji „Bolji život“, ja i moj partner, volimo Bjelu i to nam niko ne moze oduzeti.

    4
    2
 3. Leskovac ce zasijati jos jacim sjajem nego prosle godine, bravo za ovu manifestaciju koja je svake godine sve veca i veca.

  3
  2
 4. I LIFFE je kao sprza, ajvar i rostilj nas brend, prosle godine je bilo odlicno, vidim da ce i ove godine biti jos bolje, lokalna samouprava je u kulturu ulozila mnogo, obnovljena je stalna postavka muzeja, fenomenalno obelezena godisnjica Jasunjskih manastira, pozoriste ima prelepe predstave u novoj zgradi, domovi kulture su nam obnovljeni, svaka cast.

Comments are closed.