Dragan Kostić Piroćanac godine

Podeli:

PIROT – Direktor Slobodne zone Pirot  Dragan Kostić proglašen je za Piroćanca godine u anketi „Plus radija” iz ovog grada, pod nazivom “Ljudi za novo vreme”, a petočlani žiri novinara i slušalaca ovog radija je izabrao i ličnosti godine u 2011.

Za ličnost godine u oblasti kulture izabran je mladi književnik i pesnik Andrija Stanulović, a u obrazovanju titulu je ponela učiteljica Ljiljana Madić.

U oblasti sporta priznanja su pripala mladoj članici Streljačkog kluba „Lukanjac“ Tihi Todorović, karatisti Urošu Mijalkoviću, sportskom radniku Zoranu Markoviću i Sportskom centru.

U oblasti zdravstva direktorki Doma zdravlja Vesni Janković, za menadžment u zdravstvu i  Dejanu Veličkoviću, specijalisti urgentne medicine sa Prijemno-trijažnog odeljenja Opšte bolnice u Pirotu.

Dodeljeno je i priznanje za Humanost lekaru Hitne službe Momčilu Bojkiću, vozaču Petru Žikiću i medicinskom tehničaru Marku Pejiću.

U oblasti privrede ličnost godine je vršilac dužnosti direktora Industrije odeće „Prvi maj“ Veljko Krstić, za preduzetništvo je priznanje pripalo direktoru firme „Drumovi“ Goranu Denčiću a za zadrugarstvo direktorki Zanatske zadruge za izradu ćilima i suvenira „Damsko Srce“ Slavici Ćirić.

U oblasti lokalne uprave priznanje je pripalo direktoru Javnog preduzeća „Gradska toplana“ Radovanu Nikoliću.

Ovo je četvrta po redu akcija izbora ličnosti godine „Plus radija’“ iz Pirota.

(Kraj)

 


Podeli: