Drogirao devojku, pa je silovao

Drogirao devojku, pa je silovao
Podeli:

Dvadesetčetvorogodišnji mladić N. S. iz Vladičinog Hana, uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je u noći između 14. i 15. novembra, silovao devetnaestogodišnju A. S. iz sela Stubal, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

 Prema rečima Danijele Trajković, višeg javnog tužioca sve se dogodilo u selu Suva Morava, kada je osumnjičeni N.S. krenuo da iz Vladičinog Hana da otprati kući devetnaestogodišnju devojku, piše Kurir.

“Osumnjičeni je prinudio na obljubu oštećenu upotrebom sile u kući svoga prijatelja M.A. u Suvoj Moravi. Kako se navodi u izjavi oštećene, ona je od strane osumnjičenog usled nekog pića dovedena u tu kuću u stanju malaksalosti i nemogućnosti da pruži otpor”, navodi Trajkovićeva.

Prema njenoj izjavi, osumnjičeni joj je navodno u piće sipao neko uspavljujuće sredstvo dok je ona bila odsutna, dok je bila u toaletu, a sve se dešavalo u nekom kafiću u Vladičinom Hanu.

Nakon što je ona osetila mučninu, izašli su iz kafića, a on je trebalo da je potom odveze kući.

Trajkovićeva dodaje da N.S. nije devojku odvezao kući, već se na pola puta do kuće zadržao u Suvoj Moravi.

“Nad njom je izvršio obljubu, a ona zbog tog sredstva koje joj je navodno dato, ona je pružala otpor, ali ne u onoj meri da može da se odbrani. Prema osumnjičenom N.S. je određen pritvor u trajanju od mesec dana, stavlja mu se na teret krivično delo silovanje i to u produženom trajanju, jer je dva puta ponovio taj čin”, kaže Trajkovićeva.

Ona napominje da je osumnjičeni saslušan u Tužilaštvu, da je dao svoju odbranu, kao i da je Više javno tužilaštvo dalo predlog za određivanje pritvora, što je sudija Višeg suda u Vranju i prihvatio.

U daljem postupku istrage biće saslušani oštećena, svedoci, sprovešće se i različite vrste veštačenja, da bi osumnjičeno lice moglo dalje da se procesuira.

Izvor: Kurir

 


Podeli:
  1. Djubre jedno,sve te manijake treba kastrirati,da ne upropaste i druge zene-devojke,ti manijaci uvek ponavljaju zlocine!Devojka posle toga do kraja zivota ce imati traume,strasno.

Comments are closed.