Drum Dum Fest: Konkurs za najbolje mlade bubnjare

Drum Dum Fest: Konkurs za najbolje mlade bubnjare
Podeli:

LESKOVAC – Udruženje “Muzička komunikacija”, nosilac i organizator Drum Dum Fest-a, raspisalo je konkurs za najbolje bubnjare.

Takmičarski deo petog po redu Drum Dum Fest-a održaće se 24. i 25. juna u Leskovcu i njime organizatori ove jedinstvene manifestcaije žele da afirmišu i stimulišu što više dece i mlade ljude da se bave muzikom i sviranjem bubnjeva i perkusija.

„Posebnu pažnju želimo da posvetimo „malim“ bubnjarima, DDF kids-ima (bubnjari od 7 do 15 godina), koje ćemo predstaviti 24. juna 2015. Za DDF kids, koji žele da nastupe na Drum Dum Fest-u 05, potrebno je popuniti prijavu za učešće na DDF 05. DDF kids treba da izvedu program po slobodnom izboru, u trajanju do 5 minuta“, navodi se u saopštenju organizatora.
DDF teens treba da izvedu jednu kompoziciju u trajanju do 5 minuta i drum solo u trajanju do 5 minuta. Mogu se koristiti matrice ili izvesti kompoziciju sa bendom.

Takmičenje je otvoreno za učesnike iz zemlje i inostranstva.

Za prijavu takmičara na takmičarski deo Drum Dum Fest-a potrebno je dostaviti popunjenu prijavu koju možete i video snimak kandidata, najkasnije do 25. maja 2015. godine, na adresu: Udruženje Muzička komunikacija, ul. Zejnela Ajdini 33, 16 000 Leskovac, sa naznakom “Drum Dum Fest Takmičar” ili na mail ddftakmicar@gmail.com.

Troškove dolaska i boravka na festivalu snosi takmičar.

Ove takmičarske godine neće biti naplaćivana kotizacija za učešće na takmičarskom delu Drum Dum Fest-a, a
takmičare očekuju robne nagrade i diploma, koje će dodeljivati žiri, sastavljen od eminentnih umetnika i radnika u kulturi.

(Kraj)


Podeli:
  1. Колика је плата?

  2. Колика је плата !

Comments are closed.