DS: U Nišu se ništa ne gradi

DS: U Nišu se ništa ne gradi
Podeli:

U gradskom odboru Demokratske stranke (DS) izražena je danas bojazan da će u narednom periodu vladajuća stranka akcenat staviti na Beograd zbog tamošnjih izbora, a da će i onako nerazvijeni Niš, kao i ostali gradovi, ostati po strani.

U gradu Nišu se ništa ne gradi, to je ono što je očigledno. Sva obećanja o velikom razvoju grada su mrtvo slovo na papiru, a stanje budžeta u gradu je katastrofalno“, kazao je Vladimir Domazet, odbornik DS na konferenciji za medije.

Podsetio je da je gradski budžet smanjen u odnosu na prošlu godinu, i da se ni plan umanjenih prihoda ne izvršavaju u celosti.

Budžet očigledno služi za pokrivanje plata i rada službi, i velikog broja sekreterijata koji su osnovani, velikog broja ljudi koji su preuzeti iz nekih javnih preduzeća“, istakao je Domazet.

On je, takođe, izrazio bojazan, da će Nišlije imati velikih problema zbog lošeg stanja javnih preduzeća.

Pogotovo, stanje Toplane, zbog kojih će građani u toku zime imati velike probleme. Građani se žale da delovi grada ostaju bez električne energije, danima. To se nikada ranije nije dešavalo, bar u poslednjih petnaestak godina“, zaključio je ovaj odbornik.

Inače, DS je pozvala Nišlije da svoje probleme iznesu toj stranci svake srede od 12 do 15 časova, u kancelariji odborničke grupe u Skupštini grada Niša i u stranačkim prostorijama svakog radnog dana. Najavljene su i tribine širom Niša.

 

(Kraj)

 


Podeli:
Označen sa