DS: Ako se ovo dešava drugom čoveku Niša šta onda mogu da očekuju obični građani?

DS: Ako se ovo dešava drugom čoveku Niša šta onda mogu da očekuju obični građani?
Podeli:

Niške demokrate najoštrije osuđuju vandalski čin paljenja automobila zamenika gradonačelnika u Nišu i pozivaju nadležne organe da što pre pristupe otkrivanju počinilaca ovog nedela.

Takođe, u svom saopštenju Gradski odbor Demokratske stranke poziva i nadležne sudske organe, da nakon otkrivanja i procesuiranja počinilaca, maksimalnom kaznom kazni one koji su to nedelo učinili.

Politički sukobi ne smeju da se pretvore u ovakve obračune i pozivamo sve političke organizacije da svojim postupcima i aktivnostima doprinesu smanjenju političke tenzije čije posledice mogu da dovedu do još većih problema“, navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik Gradskog odbora DS Miodrag Stanković.

Demokrate pozivaju i vladajuću stranku, koja je najodgovornija, između ostalog i za bezbednost u gradu, da kroz institucije sistema doprinese unapređenju bezbednosti u gradu, jer, kako zaključuju, ako se ovo dešava drugom čoveku grada šta onda mogu da očekuju građanke i građani Niša?

(Kraj)


Podeli:
Označen sa
  1. Ihh…pa to nije ništa. A kako smo se tek osećači kad su ubuli premijera koji je vama iz DOS-a bio poveren na čuvanje.

  2. Bolje zastavu iz 88 godine da mi zapale, nego da me psi lutalice rastrgnu. Pa Vucic nemoze ni od pasa lutalica da nas zastiti. A ovo kavacki i skaljarski klan, to je svakodnevnica. Licno mislim da su ovo obracuni u njihovim redovima. Prestrojavaju se. Neki za Tomu, neki za Vucica. Kladim se na Tomu.

Comments are closed.