DS: Za dve godine ni jedna investicija

DS: Za dve godine ni jedna investicija
Podeli:

PROKUPLJE – Opoziciona Demokratska stranka u Prokuplju smatra da lokalna vlast u toj opštini nije za sobom ostavila ni jednu vrednu investiciju, a da je postojeće upropastila.

„Lokalna vlast može da se pohvali nedovršenim Domom kulture, odustajanjem od Doma vojske, kupovinom utrine „Toplice“, dizanjem ruku od izgradnje nove crkve, podizanjem teretane koja je više ruglo i humoreska od ozbiljnog projekta. Vrh bahatosti „napredne“ vlasti je izopštavanjem Crkve iz najduhovnijeg događaja, odnosno Svetosavske akademije“, navodi se u saopštenju DS-a.

Tvrdi se da se loklani funkcioneri ponašaju bahato i po kafanama hvale „Leonijem“, otvorenim mnogo ranije.

„Pitamo Vas gde su oni Kinezi, gde je ona famozna „Hladnjača“ koju otvarate godinu dana i gde su vam otišle pare iz budžeta koji je skoro duplo viši nego pre par godina.Dobro ste prevarili građane Prokuplja i svojom nesposobnošću dozvoljavate da ne dovršite dovršenu zgradu Doma kulture, koja će na kraju propasti, kao i sve čega ste se do sada dotakli“, smatraju demokrate, koja poziova Prokupčane da se pridruže političkoj borbi protiv „nesposbne i neodgovorne vlasti SNS-a“.

(kraj)


Podeli:
Označen sa
  1. Sns sve sto je obecano to se polako ostvaruje.Strpljeljnje malo nemoze sve preko noci.

  2. sns budzet u plusu.strpljenje malo.

Comments are closed.