DSS: Umesto lepo uređene ulice – kaljuga

DSS: Umesto lepo uređene ulice – kaljuga
Podeli:

Gradski odbor opozicione Demokratske stranke Srbije ( DSS ) kritikovale su u svom saopštenju gradske vlasti zbog neispunjenog obećanja da će Svetoilijska ulica u Leskovcu biti u potpunosti rekonstruisana do kraja ove godine, uz ocenu da su njeni stanovnici razočarani.

Građanima je obećana “nova i lepo uređena ulica do kraja godine”, a dobili smo blato, rupe i kaljuge”, piše u saopštenju.

Obećana je, podseća se, rekonstrukcija cele ulice, koja se proteže od glavne Pošte do raskrsnice za Donju Jajnu i svetoilijsko groblje.

Međutim, tek jedna trećina ulice će se u potpunosti urediti (i to prva trećina, do skretanja u Miloša Obilića ); ostatak ulice će se “zakrpiti”. I to nije sigurno kada će se završiti!”.

Opisujući stanje, DSS navode da se stanovnici  Svetoilijske ulice mesecima suočavaju sa velikim problemima.

Saobraćaj je obustavljen u jednom delu, kretanje pešaka otežano i nimalo bezbedno, prilaz dvorištima onemogućen. Zbog svega trpe i stanovnici u okolnim i poprečnim ulicama ( Radanska, Balkanska, Jug Bogdanova, Tanaska Rajića, Deligradska..) jer je saobraćaj preusmeren na poprečne ulice koje nisu predviđene za tu vrstu saobraćaja, pa su i te ulice oštećene a građani ugroženi”.

DSS postavlja I niz pitanja:

Zašto se odustalo od rekonstrukcije cele ulice, da li je u pitanju loše planiranje i predviđanje troškova ili su vremenske prilike uticale na tok radova? Da li su građani koji žive u drugom delu ove ulice i svi oni su u sporednim  ulicama građani drugog reda pa i nije važno u kakvim će uslovima oni živeti? Da li su gradske vlasti konsultovale građevinske i saobraćajne stučne službe i raspitale se koje je godišnje doba najbolje za izvođenje ovakvih radova?”, pitaju iz DSS-a.

(Kraj)

 


Podeli:
Neki Kinezi i dalje ne izdaju fiskalne račune

Šta je ovde problem, ne razumem?! Pa zar je ikad neka investicija završena na vreme? Pa naravno da nije. I neće, dok god nesposobni rade svoj posao. Tako je bilo oduvek, i tako će i biti. Gde je gradski Trg, javna garaža, okrečene fasade (50 mil. obeća Vučić za te namene još poodavno)…?

Svi Kinezi ne izdaju fiskalne racune

Ovo je kupleraj rijalti drzava. Nezna se apsolutno nista i puca se na sve strane i u svim gradovima. Nama u Leskovcu zamalo ubise dete, a ovde zele da nam objasne da budemo ozbiljni kad su 220 W u pitanju. U vezi slucaja ovog deteta minimum je trebao Nesa Slina da se obrati gradjanima.

Sta ja to citam? Pa evo javlja se dss.Javljali su se i kao ,,Spasovdanska koalicija,,. Pa kako vam sad smetaju vasi ,,Spasovdanci,,? Pal setaste, isli ste ljudima na vrata, i vi i oni iz g17 i mnogi. Sta se desilo? Pa Mesko vas ugasio, sah-mat! Doktorski vas odradio. Dao vam na kasicicu pa pljas. Mnogo treba da ucite.Pa vladace on jos dugo, imamo neiskusne sa upitnim kvalifikacijama i veoma mali politickog staza ljude u opozicionim strankama u gradu. Ne mogu oni nista sps i sns koaliciji. E sad lepo da se pojacaju redovi dveri/dss i ovamo ds/sdsd i bez kompleksa… Opširnije »

Ovo je dokaz da DSS ume da funkcioniše i bez onih koji su se prodali za serifovu šargarepicu.

DSS sve aktivnija bravo! Kao običan smrtnik, želeo bih da se ujedinite sa ostalim demokratama u ovom gradu . . . Krajnje je vreme da se ovi bahatluci sklone s vlasti.

Je l’ DSS ne zna kako da skrene pažnju na sebe, pa ‘juri’ rupe po gradu kako bi mogla da napadne aktuelnu vlast?

Anjuska oladi jel vi jurite i niko vise kad dodju izbori na sva vrate zalupite i obecavate brda i doline Najveci lazovi na zemaljskoj kugli!