DSS: Umesto lepo uređene ulice – kaljuga

DSS: Umesto lepo uređene ulice – kaljuga
Podeli:

Gradski odbor opozicione Demokratske stranke Srbije ( DSS ) kritikovale su u svom saopštenju gradske vlasti zbog neispunjenog obećanja da će Svetoilijska ulica u Leskovcu biti u potpunosti rekonstruisana do kraja ove godine, uz ocenu da su njeni stanovnici razočarani.

Građanima je obećana “nova i lepo uređena ulica do kraja godine”, a dobili smo blato, rupe i kaljuge”, piše u saopštenju.

Obećana je, podseća se, rekonstrukcija cele ulice, koja se proteže od glavne Pošte do raskrsnice za Donju Jajnu i svetoilijsko groblje.

Međutim, tek jedna trećina ulice će se u potpunosti urediti (i to prva trećina, do skretanja u Miloša Obilića ); ostatak ulice će se “zakrpiti”. I to nije sigurno kada će se završiti!”.

Opisujući stanje, DSS navode da se stanovnici  Svetoilijske ulice mesecima suočavaju sa velikim problemima.

Saobraćaj je obustavljen u jednom delu, kretanje pešaka otežano i nimalo bezbedno, prilaz dvorištima onemogućen. Zbog svega trpe i stanovnici u okolnim i poprečnim ulicama ( Radanska, Balkanska, Jug Bogdanova, Tanaska Rajića, Deligradska..) jer je saobraćaj preusmeren na poprečne ulice koje nisu predviđene za tu vrstu saobraćaja, pa su i te ulice oštećene a građani ugroženi”.

DSS postavlja I niz pitanja:

Zašto se odustalo od rekonstrukcije cele ulice, da li je u pitanju loše planiranje i predviđanje troškova ili su vremenske prilike uticale na tok radova? Da li su građani koji žive u drugom delu ove ulice i svi oni su u sporednim  ulicama građani drugog reda pa i nije važno u kakvim će uslovima oni živeti? Da li su gradske vlasti konsultovale građevinske i saobraćajne stučne službe i raspitale se koje je godišnje doba najbolje za izvođenje ovakvih radova?”, pitaju iz DSS-a.

(Kraj)

 


Podeli:
 1. Neki Kinezi i dalje ne izdaju fiskalne račune 20. decembra 2017., 11:26 am

  Šta je ovde problem, ne razumem?! Pa zar je ikad neka investicija završena na vreme? Pa naravno da nije. I neće, dok god nesposobni rade svoj posao. Tako je bilo oduvek, i tako će i biti. Gde je gradski Trg, javna garaža, okrečene fasade (50 mil. obeća Vučić za te namene još poodavno)…?

  • Svi Kinezi ne izdaju fiskalne racune 20. decembra 2017., 2:32 pm

   Ovo je kupleraj rijalti drzava. Nezna se apsolutno nista i puca se na sve strane i u svim gradovima. Nama u Leskovcu zamalo ubise dete, a ovde zele da nam objasne da budemo ozbiljni kad su 220 W u pitanju. U vezi slucaja ovog deteta minimum je trebao Nesa Slina da se obrati gradjanima.

 2. Sta ja to citam?
  Pa evo javlja se dss.Javljali su se i kao ,,Spasovdanska koalicija,,.
  Pa kako vam sad smetaju vasi ,,Spasovdanci,,?
  Pal setaste, isli ste ljudima na vrata, i vi i oni iz g17 i mnogi.
  Sta se desilo?
  Pa Mesko vas ugasio, sah-mat!
  Doktorski vas odradio.
  Dao vam na kasicicu pa pljas.
  Mnogo treba da ucite.Pa vladace on jos dugo, imamo neiskusne sa upitnim kvalifikacijama i veoma mali politickog staza ljude u opozicionim strankama u gradu.
  Ne mogu oni nista sps i sns koaliciji.
  E sad lepo da se pojacaju redovi dveri/dss i ovamo ds/sdsd i bez kompleksa da dodje do nekog dogovora.
  Vratite stare kadrove, krenite polako u kampanju, ne na twiter, fb, tanki ste u tome,mvec na teren.
  Bez borbe necete dobiti nista.A slabo se borite.

 3. DSS sve aktivnija bravo! Kao običan smrtnik, želeo bih da se ujedinite sa ostalim demokratama u ovom gradu . . . Krajnje je vreme da se ovi bahatluci sklone s vlasti.

 4. Je l’ DSS ne zna kako da skrene pažnju na sebe, pa ‘juri’ rupe po gradu kako bi mogla da napadne aktuelnu vlast?

  • Anjuska oladi jel vi jurite i niko vise kad dodju izbori na sva vrate zalupite i obecavate brda i doline Najveci lazovi na zemaljskoj kugli!

Comments are closed.