DSS: Uništavanje pedijatrije u Vučju

DSS: Uništavanje pedijatrije u Vučju
Podeli:

Poslednjih meseci u vreme epidemije malih boginja u Vučju raste zabrinutost roditelja zbog samovolje načelnice i doktora na pedijatriji u Vučju, a problem nastaje zbog radnog vremena navedenih doktora na odeljenju pedijatrije koji rade rade isključivo u prvoj smeni, tvrde iz leskovačkog DSS-a.

Kako navode, zabrinutost roditelja raste jer im se dešava da sredinom dana mališane koji su pod povišenom telesnom temperaturom moraju voziti na pregled u Leskovac.

„Ovim roditejli i sebe i mališane izlažu dodatnim telesnim naporima i stresu. Naravno ne možemo zanemariti da je za stanovnika ove nerazvijene varošice, koji je prinudjen da svoje dete zbog nebrige, odsustva lekara vozi i vodi u grad udaljen dvadesetak kilometara predstavlja ne mali trošak“, navodi se u saopštenju za javnost Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije.

Na onsnovu pouzdanih izvora kojima DSS  raspolaže, od svih mališana u Porečju svega njih 58 ima zdravstevni karton.

Nadamo se da je reč o samovolji lekara pedijatrije i da ovo nije samo deo šireg plana da se ućutkaju i ugase sve želje stanovnika Vučja za boljom zdravstvenom negom“, dodaju iz DSS-a.

Zaključuju da  bi status opštine, za koji se DSS otvoreno zalaže, Porečjanskom kraju doneo mnogo bolje i kvalitetnije institucije koje bi bile servis i radile u korst svih žitelja ovog kraja.


Podeli:
 1. Ponosna građanka 23.01.2018., 14:19

  Gospode Bože šta više nećemo pročitati u saopštenjima stranaka koje jedva da postoje.
  Zdravstvena zaštita dece je kompleksno pitanje kojima se bave stručni kadrovi, i to svakako nije pitanje kojim treba da se bavi jedna stranka u svom saopštenju.
  Uuuups pardon, pa vi niste stranka vi ste kombi stranka koja je u potpunosti neobaveštena i koja traži samo medijski prostor za sebe.

  • Ovde NIJE U PITANJU stranka vec zdravstvena zastita DECE.Ako imate ponos kao sto kazete,put pod noge,proverite tacnost saopstenja,pa onda odgovarajte,ogovarajte,ponizavajte….

  • Pozovite Vucica da deci podeli po kojeg papagaja ili nekog drugog ljubimca. Pa stranka je ukazala saopstenjem na problem, a to je mogao i pojedinac. I ta stranka je dozivela masovno uclanjenje, kao vasa sada. I vasa stranka ce doziveti sudbinu ove stranke. A deca ce biti uvek ponos i obaveza svakog coveka.

 2. Zabriga vas mnogo za decu…trebali ste da brinete kada ste bili na vlasti. Sramota je što zloupotrebljavate decu vas a samo hocete da novine pišu o vama, da podsetite da postojite.

  • Nema te reci kojom covek moze da Vas uvredi.Da li je moguce da postoje ovakvi ljudi.Pa kod Vas/vas/je sve naopako,aman vise.

   • Briga vas za decu,stare,bolesne,siromasne.Ko ste Vi da komentarisete stvari ciju tematiku i nacin funkcionisanja nepoznajete.Ako se neko stavlja u pri plan to su deca i njihovo zdravlje.Zato, molim vas prestanite da se koristite gnusnim lazima ,kako bi skupljali jeftine politicke poene.

 3. Pa morate decu da vodite u grad,to je sns politika tako rekla a vi majmuni ste glasali za njih! I ko vam je kriv?

 4. Ne zloupotrebi dece 24.01.2018., 00:56

  (Ne)ozbiljnost stranke, moze se proceniti na osnovu (ne) ozbiljnosti i (ne)osnovanosti saopstenja, koje je zasnovano na pricama „rekla kazala“.
  A cinjenica da ste DECU ZLOUPOTREBILI zarad sticanja jeftinih politickih poena, govori o tome kakvi ste i koliki ljudi.
  Ukoliko ovako povrsan nacin pristupanja problemu, reprezentuje i vas rad i zalaganje…o kom boljitku dece i gradjana Vucja ili bilo kog drug dela grada i okoline govorite?

 5. Gradjanin sa sela 24.01.2018., 13:44

  Posteno, jedino DSS u poslednje vreme ukazuje na prave probleme. Ovi ostali se vrte oko septicke jame!!! Respekt ljudi . . . o tome govori prava opozicija a ne o JAMI!!!

  • raspodeljeni po stranke 24.01.2018., 14:00

   Ne, nego zet ne sme da takne septicku jamu, jerbo ce udari na tasta.

Comments are closed.