DSS: Upropastili preduzeće Pijaca, pa šalju na radnike kordone “sindikalista”

DSS: Upropastili preduzeće Pijaca, pa šalju na radnike kordone “sindikalista”
Podeli:

Gradski odbor opozicione Demokratske stranke Srbije ( DSS ) optužio je danas lokalnu samoupravu i rukovodstvo gradskog preduzeća Pijaca za ekonomski kolaps tog preduzeća, ali i za progon radnika koji preko suda potražuju 10 zaostalih plata.

“I danas kada radnici u očaju tužbama pokušavaju da naplate svoj rad, na iste se vrši nezapamćen pritisak a na sindikalne predstavnike radnika šalju se „kordoni“ lažnih sindikalista u cilju njihove smene i zastrašivanja, kao i sprovođenja direktorovih naloga”, stoji u saopštenju DSS-a.
Konstatuje se da je preduzće upropašćeno neznanjem ili lošom namerom, što se nigde u Srbiji nije desilo, pa se u tom kontekstu proziva sadašnji direktor Zoran Mlošević (SPS).

“Neshvatljivo je da preduzeće koje na godišnjem nivou prihoduje oko 1,5 miliona eura već deset meseci kasni sa isplatom plata, dok su topli obroci i regres misaona imenica.
Uz sve to direktor J.P. Pijaca u Leskovcu, gospodin Zoran Milošević, tvorac ovog „ekonomskog čuda“, okrivljuje DSS za navedenu propast, zaboravljajući da je u to vreme pijaca svojim radnicima redovno isplaćivala sve prinadležnosti i njen račun nije bio u blokadi”, tvrdi se i podseća da je u vreme DSS-a otvorena kvantaška pijaca koja, tvrde, danas najbolje posluje.

(Kraj)


Podeli:
 1. preletacevic je prevara 15. avgusta 2017., 2:40 pm

  Ovde je adresa oganizovane kriminalne grupe. Nemogu da shvatim da pijaca nemoze pozitivno da posluje. Pa samo meni sto su naplatili trosarinu.
  0  0
 2. Ono sto leskovcani treba da znaju da sudije, advokakti koji rade protiv meska I njegovih interesa imaju strahovite pritiske, pa cak i oni koji vaze za najace .Sama EPP politicka prijava serifa protiv gojka ,zar nije to otvoren pritisak na tuzilastvo?!!
  Zakon to sam ja je poruka svima nama od meska.Njegovi direktori mogu da prave na desetina miliona stete i nikom nista. Ovo je opasno, za sve nas.
  0  0
  • Jednog dana, nadam se vrlo brzo pisace se komentari o Mesku, bas kao sto se sada pisu o Gojku Velickovicu. To sto Gojko Velickovic u aferi socijalna pomoc nije osudjen treba da se svi zapitamo i oni koji su na funkcijama i mi obicni gradjani u kakvoj drzavi zivimo. Pa znate kad cu se javiti na vojni poziv. Enoga stoji na televizor. Da vidim dali ce me osude. Ako me osude oticicu u zatvor. Pa i to je napravljeno za ljude ne za stoku.
   0   0

Comments are closed.