Duško Radović ponovo na sceni Narodnog pozorišta

Duško Radović ponovo na sceni Narodnog pozorišta
Podeli:

Na dvoru kralja Ričarda se odjednom izgovori ružna reč, niko ne zna odakle, pa se istragom utvrđuje da li je za to kriva mala princeza, mali princ, neko iz kraljevske kuhinje, konjušar Barnabas, stari Klaudije ili sam kralj.

Cena karte je samo 150 dinara

Ovo je smo deo spektakularne nove dečje predstave leskovačkog Narodnog pozorišta „Kako su postale ružne reči“ po motivima poezije Duška radovića, koja će doživeti svoju premijeru u nedelju 30. aprila tačno u podne.

Kostimi su divni, kao i muzika. Ovo je fenomenalna razigrana predstava i sigurno će mališani uživati u našem pozorištu“, tvrdi glumac Ivan Janković.

Pored njega u predstavi igraju i Suzana Grujić, Petra Dimitrijević, Maja Janković, Nenad Mitrović i Aleksandar Adžić.

Dragan Marinković


Podeli:
  1. Zasto ne glume Tika i Djosa?A oni nisu dosli na posao 2,5 godine, uredno primaju platu, koju nisu zaradili a koju su poreski obveznici mukotrpnim radom uplatili u budzet R.Srbije.Zelim i ja raditi u Pozoristu,kao aktivan naprednjak sam zasluzio, posle taman da zaposlim suprugu pa cerku, kao sto je uradila zamenica direktora.A da, ona je zuta i moze.

  2. Inace navedeni glumci u tekstuposteno zaradjuju svaki dinar mukotrpnim radom.Sve pohvale za njih kao idruge glumce koji ne glume u ovom komadu vec u drugim.Ti mladi glumci sa akademijom primaju pola plate, a zaradjuju mnogo vise.Ali zato imamo glumaca koji rade na rts,pink a primaju platu od leskovackih poreskih obveznika.

Comments are closed.