DŽIPIJADA „MEDVEĐA 2017 Od Petrovca do Mrkonjskog visa

DŽIPIJADA „MEDVEĐA 2017 Od Petrovca do Mrkonjskog visa
Podeli:

U cilju promovisanja turističkih potencijala opštine Medveđa, naročito Mrkonjskog Visa i Ćorovog vodopada, Turistička organizacija opštine Medveđa prvi put organizuje Džipijadu „Medveđa 2017 – od Petrovca do Mrkonjskog visa, vožnjom motornim vozilima opremljenim za savladavanje teško pristupačnih terena“.

Džipijada će se održati 28. oktobra 2017. godine

Cilj ove manifestacije je i ukazivanje nadležnima na slabo razvijenu putnu infrastrukturu na teritoriji opštine Medveđa.

Kolona terenaca kretaće se sledećom trasom:

–  Od Medveđe preko Gazdara do crkve Sv. Petke u Gornjem Bučumetu,

–  Od Crkve u Gornjem Bučumetu do sela Rujkovac,

–  Od Rujkovca preko Gornje Lapaštice i Čokotanca do Medveđe,

–  Od Medveđe do Sijarinske Banje,

–  Od Sijarinske Banje do Tularske Banje,

–  Od Tularske Banje preko Petrilja do Mrkonjskog Visa,

–  Od Mrkonjskog Visa do Ćorovog vodopada.

Na kraju rute, posle obilaska Mrkonjskog Visa i Ćorovog vodopada, za sve učesnike i goste DŽipijade, biće organizovan svečani ručak u prostorijama škole u Petrilju.

Učesnici džipijade su dužni da sami obezbede gorivo za svoja motorna vozila, a Turistička organizacija opštine Medveđa će obezbediti užinu, osveženje i ručak.

Prijavljivanje učesnika se može izvršiti putem telefona br: 064 4391185, mejl adresa: office@tomedveđa.org.rs ili prijavljivanjem na veb sajtu putem formulara na sledećem linku  www.tomedvedja.org.rs/index.php/vesti/123-dzipijada-2017-od-petrovca-do-mrkonjskog-visa

Organizator džipijade „Medveđa 2017 – od Petrovca do Mrkonjskog visa“ je turistička organizacija opštine Medveđa a pokrovitelj je Opština Medveđa.

(Kraj)


Podeli: