EKSKLUZIVNO Predsednik Albanije u poseti Medveđi

EKSKLUZIVNO Predsednik Albanije u poseti Medveđi
Podeli:

Predsednik Albanije Ilir Meta boraviće u nedelju i ponedeljak u opštini Medveđa u privatnoj poseti, saznaje Jugmedia iz pouzdanih izvora.

Meta će zapravo biti stacioniran u Sijarinskoj Banji, odnosno, spavaće u hotelu RH Centar „Gejezer“, gde je već rezervisan smeštaj za 12 osoba.

On će u ponedeljak razgovarati sa svih osam od 35 odbornika albanske nacionalnosti u Skupštini opštine Medveđa, dva većnika i zamenikom predsednika te višenacionalne opštine.

Predviđen je i nezvanični sastanak sa predsednikom opštine Medveđa Nebojšom Arsićem i sa predsednikom Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bijanovac i Medveđa Zoranom Stankovićem.

O dolasku najvišeg albanskog zvaničnika obaveštena je i Vlada Republike Srbije.

Prema poslednjim statističkim podacima, koje je potvrdio i OEBS, u opštini Medveđa od oko 7000 stanovnika, živi 520 pripadnika albanske nacionalne manjine.

Milica Ivanović

FOTO: Gent Skullaku/AFP


Podeli:
  1. Dolazi covek u izvidnicu. Sugurno je Juzna Srbija deo kofederalne drzave koju cine Albanija, Makedonija i Kosovo. Republika srpska prikljucuje se u toj igri Srbiji. Ja neznam ko jos ima poverenje u bugojanca.

  2. Pa kad nece nas precednik ima ko oce

  3. Zamolicu coveka da trkne do moje kuce, bolje na vreme da se upoznam.

  4. Dobro dosao predsenice.

  5. ISTINA JE UVEK NA VIDELO IZASLA 24. novembra 2017., 6:18 pm

    Kad sam video sliku mislio sam da ja srdjan djokovic

Comments are closed.