EKSKLUZIVNO Predsednik Albanije u poseti Medveđi

EKSKLUZIVNO Predsednik Albanije u poseti Medveđi
Podeli:

Predsednik Albanije Ilir Meta boraviće u nedelju i ponedeljak u opštini Medveđa u privatnoj poseti, saznaje Jugmedia iz pouzdanih izvora.

Meta će zapravo biti stacioniran u Sijarinskoj Banji, odnosno, spavaće u hotelu RH Centar „Gejezer“, gde je već rezervisan smeštaj za 12 osoba.

On će u ponedeljak razgovarati sa svih osam od 35 odbornika albanske nacionalnosti u Skupštini opštine Medveđa, dva većnika i zamenikom predsednika te višenacionalne opštine.

Predviđen je i nezvanični sastanak sa predsednikom opštine Medveđa Nebojšom Arsićem i sa predsednikom Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bijanovac i Medveđa Zoranom Stankovićem.

O dolasku najvišeg albanskog zvaničnika obaveštena je i Vlada Republike Srbije.

Prema poslednjim statističkim podacima, koje je potvrdio i OEBS, u opštini Medveđa od oko 7000 stanovnika, živi 520 pripadnika albanske nacionalne manjine.

Milica Ivanović

FOTO: Gent Skullaku/AFP


Podeli:
 1. Dolazi covek u izvidnicu. Sugurno je Juzna Srbija deo kofederalne drzave koju cine Albanija, Makedonija i Kosovo. Republika srpska prikljucuje se u toj igri Srbiji. Ja neznam ko jos ima poverenje u bugojanca.
  0  0
 2. Pa kad nece nas precednik ima ko oce
  0  0
 3. Zamolicu coveka da trkne do moje kuce, bolje na vreme da se upoznam.
  0  0
 4. Dobro dosao predsenice.
  0  0
 5. ISTINA JE UVEK NA VIDELO IZASLA 24. novembra 2017., 6:18 pm

  Kad sam video sliku mislio sam da ja srdjan djokovic
  0  0

Comments are closed.