Epilog napada na leskovačke inkasante

Podeli:

LESKOVAC –  Policija je danas privela istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu Rasima Barjamovića (33) zbog sumnje da je učestvovao u napadu na dvočlanu ekipu inkasanta ovdašnje „Elektrodistribucije“, koji su juče povređeni kada su pokušali da isključe struju u diskoteci u romokm naselju Podvorce.

U istražnom sudu je rečeno da je se Barjamović tereti da je inkasantu  Saši Žižić (33) polomio nosne kosti. U tom napadu povređen je i njegov kolega Igor Stanojević (33), koji je motkom udaren u glavu.

U urgentnom centru leskovačke bolnice rečeno je ranije da su lakše povrede dobila i dva pripadnika romske nacionalnosti, ali leskovačka policija o ovom događaju još nije izdala saopštenje.

Inkasante je juče, kako su ispričali novinarima, nešto pre 15 sati napala grupa od 8 mlađih Roma u Porečkoj 6. kada su došli da iseku struju zbog neplaćenog računa od 150 hiljada dinara i zato što je promenjen strujomer bez znanja EDB.

Istražni sudija rekao je da je privedeno i jedno maloletno lice u svojstvu svedoka događaja.

Rasim Barjamović tereti se za krivično delo napad na službeno lice.

(Kraj)

 


Podeli:
  1. Znam primer da su Srbinu koji je zakasnio jedan naglasvam jedan dan sa plaćanjem računa od 5120 dinara došli odnmah da iskljuce struju a koliko duguju naši sugradjani u naseljima PODVORCE;SATMALA I NOVO NASELJE to niko ne kaze .Zasto bi ostali gradjani bili gradjani drugog reda kad večina i nas ne radi ali moramo redovno da izmiruijemo racune državi sto je i normalno a gradjani Romske nacionalnosti ne plaćaju nijedan racun.

Comments are closed.