Evo ko sve ostaje bez vode u subotu, nedelju, ponedeljak i sredu

Evo ko sve ostaje bez vode u subotu, nedelju, ponedeljak i sredu
Podeli:

Zbog radova na  prevezivanju potrošača na novu vodovodnu mrežu u subotu, nedelju i sredu 22. novembra,. Doći će do prekida u vodosnabdevanju od 8h do 17 časova u ulicama Vlajkova, Dragana Tomića, Milana Dimitrijevića, Čedomira Šundrića, Kostadina Nedeljkovića, Bore Miljković, Pionirska, Metohijska, Dubrovačka i Veternička u Leskovcu.

JKP”Vodovod” obaveštava potrošače da će u tom periodu na predmetnoj lokaciji biti postavljena cisterna za vodu, kako bi potrošači zahvatili vodu za piće i osnovne potrebe u toku dana.

U subotu takođe neće biti vode u ulicama Omladinskih brigada, Tekstilnoj i Zlatiborskoj, Vase Pelagić, 21.divizije, Marka Crnog, Trajka Stamenkovića i deo Ljutice Bogdana.

Zbog radova na  rekonstrukciji vodovodne mreže, u nedelju, doći će do prekida u vodosnabdevanju takođe u periodu od 8h do17 časova u ulicama Vase Smajević, Mileta Ćalovića u deo Solunskih ratnika.

JKP”Vodovod” obaveštava svoje korisnike da će, zbog radova na  rekonstrukciji vodovodne mreže, u ponedeljak 20 novemra., doći do prekida u vodosnabdevanju u periodu od 8 do12sati u ulicama Vojvođanska, Mokranjčeva, Hajduk Stanka, naselje stara stočna pijaca sve do Hisarskog kanala.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi.

(Kraj)


Podeli:
Označen sa
  1. Ima ga icepite po kisu!!!
    Bravo za realizaciju radova po losem vremenu, glupo je bilo da se takvi radovi rade leti.

Comments are closed.