Fešta u znaku trubačkog orkestra Danijele Veselinović

Teklas poklonio concert i podelio majice građanima Vladičinog Hana

Fešta u znaku trubačkog orkestra Danijele Veselinović
Podeli:

Na Sportskom centru Kunjak u Vladičinom Hanu sinoć je održan koncert, poklon turske kompanije Teklas svojim radnicima u tom mestui i građanima, na kome je, po drugi put ovog leta nastupila jedina devojka u Srbiji, vođa trubačkog orkestra Danijela Veselinović iz Arilja.

Njen gost na koncertu bio je, takođe slavni trubač, Marko Marković koji je na zadovoljstvo publike, kao i Danijela, nastupio po drugi put pred svojim sugrađanima.

Hančani su se sinoć veselili i uz  zvuke trube orkestra Bojana Krstića, ovogodišnjeg pobednika Sabora trubača u Guči . Sa orkestrom je nastupio i Bojanov sin Luka koji, iako je još mali, već grabi očevim stopama i nastupa sa njim.  Publiku su zabavljale i  Zvezde Granda , Petar Mitić i Katarina Živković.

Organizator koncerta – „Teklas“ je publici poklonio i 1.000 majica, a cela fešta organizovana je povodom postavljanja kamena temeljca nove fabrike ove turske kompanije u Vladičinom Hanu, događaj kome je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa ministrima srpske vlade, kao i predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović.

Ljiljana Pavlović

 

 


Podeli:
  1. Za moju dusu su bili Pepi i Kaca, i tek kad su oni krenuli pocelo je ludilo.Ova devojka jeste neosporni talenat ali u Hanu ima majstora trube od kojih moze dosta da nauci.. Kao u svemu neko je opasno gura i medijski protezira iako bas u Hanu ima mnogo talentivanijih

Comments are closed.