Festival haus muzike, najveća žurka u Leskovcu

Festival haus muzike, najveća žurka u Leskovcu
Podeli:

Udruženje South music fest iz Leskovca sprema veliku žurku u ovom gradu sa oko 2000 ljubitelja, sa ponovo populanom haus muzikom, na prvom ovdašnjem Soth madness festu, koji će se održati u Plavom paviljnu leskovačkog sajmišta s početkom u 21 čas.

To će ujedno biti i prvi EDM festival u gradu na Vetrenici.

Atmosferu će zagrejati lokalni DJ D&D i DJ DULE i DJ SIMPSON dok se iza ponoći očekuje nastup pravih zvezda, evropski poznati DJ GEO DA SILVA i nas najpoznatiji ženski DJ DEA TOSIĆ vrteće hitove na velikoj bini koja ce biti montirana specijalno za ovu priliku.

Festival ce zatvoriti prošlogodišnji izvođač sa EXIT festivala ERICK KASELL

Haus muzika je nastala sredinom osamdesetih u Čikagu umiksavanjem disko muzike iz sedamdesetih godina, zlatnog muzičkog perioda. U devedesetim godinama iz haus muzike nastaju mnogi drugi stilovi elektronske muzike. Neki od njih su tehno muzika  kao i tehno-haus , garaž-haus, i drugi.

Kod novih generacija mladih sada je ta muzika ponovo u modi, a skoro svaki veći grad ima sličan festival.

Milica Ivanović


Podeli:
  1. e kume ovo je vec bolje…vidimo se…

  2. Poruka za organizatore, pazite na krov koji se urusava vec nekoliko godina i nemojte da nam uprljate parket jer tu svakog dana trenira preko 500 dece.

  3. Lele sta ce se prodaju ekseriii

  4. Napokon nesto i za nas :) 22. juna 2017., 4:11 pm

    Da li se placa ulaz?

  5. cu dodjem i ja da ih poprskam malo sa svetenu vodicu

  6. A be sve bajati ekseri na zurku bili… i mjuza nista posebno nije bila….

    • Pa kad su iz Lebanske kancelarije za mlade autobusima dovozili ljude u Leskovac na zurku.Svasta sanasim politicarima… Da nije slucajno sin predsednika opstine Lebane organizatir ?

Comments are closed.