FK Moravac Orion počeo pripreme

FK Moravac Orion počeo pripreme
Podeli:

Fudbaleri Moravac Oriona, koji su jesenji deo takmičenja u Srpskoj ligi  „Istok“ završili na petom mestu, otpočeli su pripreme za nastavak sezone u kojoj gaje velike ambicije.

„Pripreme ćemo obaviti na našem terenu, a trening utakmice odigraćemo sa prijateljskim klubovima Sloge, Vlasine, Jedinstva iz Bošnjaca, Dubočicom, Radničkog (N), dok ćemo generalnu probu imati protiv Radničkog iz Pirota. Iako je bodovna razlika 11 bodova naizgled velika, ne odustajemo od borbe za najviši plasma. Plan ekipe je da ako ne ove, onda naredne sezone taj plasman sigurno i ostvarimo”, ističe za Jugmediu sekretar kluba Mića Stojiljković.

Na prozivci koja je obavljena u subotu u balon sali u Leskovcu, predstavljen je novi trener Vladimir Pantelić, vlasnik UEFA Pro licence, koji je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio ekipe Kolubare iz Lazarevca, Radničkog iz Kragujevca i Dinama iz Vranja

 U rad sa prvim timom,  priključila su se šestorica omladinaca rođenih 1999. godine, pa će, kako najavljuje Stojiljković, mladi igrači Jovanović, Mladenović, Đenić, Milutinović, Cakić i Marković, imati priliku da pokažu da na njih može ozbiljno da se računa.

Ljubiteljima fudbala iz Leskovca i okoline, fudbalerima Moravac Oriona poručuju da će, kao i uvek, u svakoj utakmici ići na pobedu.

 


Podeli:
  1. Da vi se posreci,Joco „kotruljane!?

  2. Ujko,oj,sa srecom,u nove pobede!

  3. JOCO SA SRECOM-KAZI KASIRKAMA NA S,ILIJSKU ULICU DA VRACJU KUSUR OD 3 DIN.-5 DIN-NEZADOVOLJAN POTRSAC

  4. Sportski stručnjak 25. januara 2018., 2:14 pm

    A gde je sada Đole. Da li je zaista prešao u Južnu Moravu – D. Krajince da bude trener i ponovo igrač.

Comments are closed.