Fudbalske lopte podeljene osnovcima

Fudbalske lopte podeljene osnovcima
Podeli:

LESKOVAC – Ukupno 60 fudbalskih lopti i grudih markera podeljeno je osnovcima iz Leskovca, Grdelice, Brestovca, Guberevca, Bojnika, Belanovca i Sijarinske Banje po projektu „Moja škola-moj klub“ u Svečanoj Sali Skupštine grada.

Lopte su dodeljene đacima leskovačkih osnovnih škola „Svetozar Marković“, „Vasa Pelagić“, „Đura Jakšić“ Belanovce, „Vuk Karadžić“ Pečenjevce, „Bora Stanković“ Guberevac, „Desanka Maksimović“ Grdelica, „Branko Radičević“ Brestovac, „Svetomir Veljković“ Bojnik i škola iz Sijarinske Banje.

Pokloni su podeljeni u organizaciji Fudbalski savez Srbije, a projekat je podržao i Grad Leskovac.

“Cilj je da pomognemo razvoju školskog sporta. Škola je sredina u kojoj deca provode značajan deo vremena I koja pored obrazovanja treba da pruži i telesni razvoj, socijalizaciju, usvajanje principa fer-pleja, kako na igralištima tako I van njih”, istakao je prilikom dodele gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Ovaj projekat podržavaju i UEFA, Ministarstvo prosvete, Kancelarija predsednika Republike Srbije i brojni medijski partneri.

(Kraj) dum


Podeli:
  1. jesu li ovo SNS skole?

    • Večiti pravednik 23.12.2015., 23:16

      Lopte je darovao direktor „Dunav osiguranja“ u Leskovcu, inače član LDP-a.

      • Lopte je dao FSS i njegov predstavnik Slave Brankovic. A ako mislis da direktor Dunava moze da ne bude iz SNS onda i dalje tako misli.

Comments are closed.