Futsal – Simultanka Miloša Petrovića

Futsal – Simultanka Miloša Petrovića
Podeli:

LESKOVAC/BUJANOVCU – KMF Leskovac uspešno je pregrmeo još jedno teško gostovanje u okviru četvrtog kola regionalne futsal lige „Jug“.

U sportskoj hali u Bujanovcu sinoć nije bilo klavira ni džez orkestra za Geršvinovu „Rapsodiju u plavom“ ali je oko 300 ljubitelja fudbala uživalo u potezima fudbalera iz Leskovca u plavim dresovima.

Četvrta pobeda u četiri odigrana kola, za gol razliku 19 datih i 2 primljena učvrstili su ekipu iz Leskovca na prvom mestu  tabele regionalne futsal lige „Jug“.

Raspoloženi za igru, u sinoćnoj utakmici bili su fudbaleri iz Leskovca među kojima se posebno istakao Miloš Petrović, koji je u 10. minutu postigao vodeći pogodak za gostujuću ekipu da bi u istom minutu domaća ekipa izjednačila pogotkom Stošića.

Do kraja utakmice Miloš Petrović se još tri puta upisao u listu strelaca i to u 18., 27. i 30. minutu a strelci su bili još i  Stanojević u 18.  i Cvetanović u 20. minutu utakmice.

Ekipa iz Leskovca slobodna je u narednom kolu.

Zoran Jovanović

 


Podeli:
  1. Sportski stručnjak 16. novembra 2016., 11:55 pm

    Momci svaka čast. Želim vam plasman u viši rang. Verujem da će SRC biti mali da prime sve one koji će želeti da vas vide kada se budete plasirali u najviši stepen ta. Srećno.
    0    0

Comments are closed.