Gejzir na Svetoilijskoj okupao ljude koji čekaju autobus

Gejzir na Svetoilijskoj okupao ljude koji čekaju autobus
Podeli:

Brzom intervencijom radnika gradskog „Vodovoda“ sprečen je potop kod zgrade glavne pošte u Leskovcu, ali je gejzir visine tri metra bukvalno okupao građane koji su na stanici čekali prigradski autobus.

Gejzir se iznenada pojavio oko 15 časova nakon pucanja cevi u Svetoilijskoj ulici.

Ekipe su već na terenu i pokušavaju da reše kvar. Imamo i veliku havariju u Njegoševoj ulici, pa molimo građane da budu strpljivi“, rečeno nam je u dežurnoj službi „Vodovoda“ Leskovac.

Zbog pucanja vodovodne cevi saobraćaj je uvoj jako prometnoj ulici usporen, stvaraju se velike gužve, a kako mesto kvara još nije pronađeno, voda se u velikim količinama sliva niz ulicu.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Ja te „građane“ koji čekaju bus tu zovem drugačije
  0  0
 2. TO SU FARMERI IZ SISINCE I OSTALI GRADOVI
  0  0
 3. Svaka čast gradonačelniku na organizaciji kupanja posle zime.
  0  0
 4. Dežurna služba dala izjavu,a gde je tu lepa Kosa?U ponedeljak 20%…
  0  0
  • Mislim da će čekačima da naplate svaki deci vode. Šta oni misle, da džabe na svojoj odeći nose vodu koju je direktorka teškom mukom proizvela?!
   0   0
  • I treba da gi kazni zna se koj je glavni i koj dava izjave u taj vodovod,- Meskovo mezimce.
   0   0
 5. Sramota je sto Vodovod ne moze/ili ne ume, da zaustavi vodu, a posle neka traze mesto kvara…ko sve direktoruje tamo nije ni cudo…ko zna sta nas jos ceka od tih eksperata
  0  0
  • Mozda je bas tu prikljucak za zgradu iznad sutjeske. Mozda ima logike. A to sto neumeju da zatvore vodu, pojedini krakovi mreze, u svom tom mesetaranjuu imaju kruzno napajanje, pa je potrebno zatvoriti dva ventila. Mislim pozeljno bi bilo, a na kraju veliki je vodozahvat Barjenek tece nemoz sve da istece.
   0   0
 6. miljan jocic zmaj 26. februara 2017., 1:14 pm

  leskovac je seljana
  0  0

Comments are closed.